Spor Güiza'dan Fenerbahçe'ye mesaj

Güiza'dan Fenerbahçe'ye mesaj

Paylaş
Güiza'dan Fenerbahçe'ye mesaj

Paraguay'a transfer olan Daniel Güiza, sarı lacivertli camiayı hâlâ unutamıyor

Getafe’de kendisine çok iyi imkânlar sunulduğunu ve bunun başka İspanyol takımları tarafından yapılamadığını belirten Okçu, “Yeni takımım ile yeniden kendimi ispatlayacağım” dedi.

Haberin Devamı

İspanya’da gol kralı olduktan sonra 2008’de Fenerbahçe’ye transfer olan Daniel Güiza, 2011’de ayrıldığı sarı lacivertli camiayı hala unutamıyor. Son olarak Paraguay’ın en büyük takımlarından biri olan Cerro Porteno’ya transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, İspanyol AS TV’ye yaptığı açıklamada “2008’de Fenerbahçe’ye gittim. La Liga’da da beni isteyen takımlar vardı.

Fenerbahçe, büyük bir takım ve her zaman orada forma giydiğim için minnettar olacağım. Türkiye’de 3 harika yıl geçirdim. Şampiyonluk ve Süper Kupa sevinci yaşadım. Bir de ikincilik yaşadım” ifadelerini kullandı.

OYUNCULAR İSPANYA’DAN KAÇIYOR

Fenerbahçe’den Getafe’ye çok yüksek rakamlarla transfer olan Okçu, özeleştiri yapıp çok başarılı olmadığını ifade edip “Getafe’den sonra hiçbir İspanyol takımı, oradaki sözleşme şartlarımı bana sağlayamadı.

Haberin Devamı

Zaten İspanya’da işler çok karışık. Futbolcuları artık İspanya’da tutmak çok zor. Artık futboldan zevk almak için yurt dışına çıkmalısınız. Navas, David Silva, Torres, hepsi yurt dışında oynuyor” dedi.

Paraguay’da yeni bir maceraya başlayacağı için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu “Umarım benim hakkımda olumsuz düşünenleri yanıltırım” diye konuştu.

ABD’DEN DE TEKLİF GELDİ

Cerro Porteno dışında ABD’den Los Angeles ve Chicago’nun kendisiyle ilgilendiğini de belirten Güiza “Aslında her iki takım da benimle çok ilgilendiler. Ancak ben bir futbol ülkesi olduğu için Paraguay’ı tercih ettim” açıklamasını yaptı.

Yeni takımında yine çok gol atarak eski Güiza’yı geri döndüreceğini belirten başarılı futbolcu “Cerro Porteno ile bunun için sözleşme imzaladım. Burada attığım gollerle yeniden kendimi ispatlayacağım.

Burası benim kariyerimin son durak noktası olacak. Ve inanıyorum ki kariyerim iyi bir şekilde noktalanacak” sözlerini sarf etti.