Spor Güiza indirim yaptı

Güiza indirim yaptı

Paylaş
Güiza indirim yaptı

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana istenileni veremeyen Daniel Güiza yaşadığı uzun sakatlık sonrası yıllık ücretinde indirim yapılmasını kabul etti

İspanya'daki tedavisini tamamlayıp geri dönen yıldız oyuncunun iki yıldır takıma fazla katkı sağlamaması, bu sezonun da yarısını oynamadan geçecek olması yönetimi harekete geçirdi.

Haberin Devamı

İspanyol medyası yıllık 3.5 milyon euro kazanan Güiza'nın ücretinde yüzde 40'lık bir düşüşün planlandığını ve karşılıklı görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ileri sürdü. Golcü oyuncunun bundan böyle yıllık 2 milyon euroya top koşturacağı belirtilirken, Güiza'nın bu gelişmeyi kesinlikle problem yapmadığı, aksine Fenerbahçe Yönetimi'ne kendisine gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür ettiği kaydedildi.

Sezon başında kendisine kulüp bulması söylenen ancak teklifleri geri çeviren İspanyol oyuncunun, "Bundan böyle sadece futbol oynamak istiyorum. Kendimi yeniden kanıtlayacağım. Fenerbahçe'de yeniden forma giyebilmek için elimden geleni yapacağım. İkinci bir şansı hak ediyorum" dediği ifade edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basını, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kadroda pek düşünmediği Güiza'nın ara transferde iyi bir teklif gelmesi halinde satılabileceğini belirterek, "Güiza, Fenerbahçe'den oldukça yüksek bir para kazanıyor. Bunun yarısına La Liga'ya dönebilir. Ya da kulübüyle olan sorularını çözer" yorumunu yaptı.