Candaş Tolga Işık Güçlü Türkiye böyle olunur!
HABERİ PAYLAŞ

Güçlü Türkiye böyle olunur!

Haberin Devamı

Bugün Türkiye semalarında kendi yaptığımız insansız hava araçları uçuyor.

İHA teknolojisinde Türkiye kısa zamanda öylesine büyük mesafe kat etti ki; dünyanın sayılı sanayii fuarlarında bu başarı parmakla gösterilir hale geldi.



Bitmedi...

Dünyada sınıfının en büyük çıkarma gemisini yine biz yaptık, birkaç hafta önce denize çıktı.



Bitmedi...

Geçen yıl uzaya fırlatılan gözlem uydumuzun ilk test fotoğrafı kamuoyu ile önceki gün paylaşıldı. Yüksek hassasiyete sahip uydunun yolladığı ilk fotoğraf, Çanakkale Boğazı’ndan geldi.



Bitmedi...

Dün Milli Savunma Bakanı Fikri Işık duyurdu, “Türkiye ilk uzun menzilli füzesini Sinop'ta başarıyla test etti.”



Savunma sanayii sadece ulusal güvenliğin tesisi açısından değil, küresel ekonomide söz sahibi olmak adına da bugün son derece hayati bir öneme sahip.

Hal böyleyken Amerika, Rusya, Çin gibi dünya ekonomisine yön veren ülkelerin hepsi savunma sanayiinde lider olmaya oynuyor.



Bir zamanlar arabalı vapurla çıkarma yapmayı düşünen Türkiye’den bugün dünyanın en büyük çıkarma gemisini yapan Türkiye’ye...

Ne mutlu bize ki Türkiye savunma sanayiinde tarihinin altın çağını yaşıyor.

Bu ülkenin insanını, yeteneğini, değerlerini birbirine kırdırmak yerine, birbirini yükseltmeye, vatanına milletine faydalı olmak için teşvik eden herkese helal olsun.

Seçim kampanyalarında reklam filmi çevirtip televizyonlarda sabah akşam yayınlatarak ya da caddeleri ilanlarla donatıp “Güçlüyüz” demekle “Güçlü Türkiye” olunmuyor, böyle olunuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder