Bilim - Teknoloji Güçlü, rahat ve zarif
Paylaş
Güçlü, rahat ve zarif

Rutin pick-up kalıplarına uymayan ezber bozan 2018 Ridgeline konforlu, pratik ve eşsiz bir tasarıma sahip tam bir crossover

İnce detaylarla dolu kabini, geliştirilmiş yol davranışları,yüksek çekme yeteneği ve yenilikçi bagajı ile Navara, Amarok, Hilux, Ranger ve bir çok modele sağlam bir rakip olarak geliyor. Aralarında Black Edition ve metalik gümüş’ün de bulunduğu birçok renk seçeneğine sahip bu pick-up geliştirilen kabin ve kargo alanıyla şimdi çok daha yakışıklı.

Ridgeline 2018‘in 3.5 litrelik 6 silindirli benzinli motoru 280 beygir güç üretiyor. Altı vitesli otomatik şanzımana sahip araç standart önden çekişli olmasıyla birlikt 4WDdediğimz dört çeker özelliğine de sahip.

Diğer rakipleriyle kıyaslandığında otomatik acil frenleme özelliği ile ön plana çıkıyor ve hız sabitleme, otomatik yağmur sensörlü ön cam silecekleri, aynalara entegre dönüş sinyalleri, motoru uzaktan çalıştırabilme gibi yeteneklere de sahip.

Kargo kısmında 713 kg yük taşınabiliyor ve araç 2268 kg‘yi çekebilme yeteneğine sahip. Şehir içi yakıt tüketimi 12.8 litre şehir dışı tüketim ise 9.5 litre.Yakıt tüketimi aracın boyutuna bakıldığında gayet makul görünüyor.

Kabin içerisinde car play ve navigasyon uyumlu 8 inclik dokunmatik sürücü multimedya sistemi mevcut. Kullanıcının isteği doğrultusunda ısıtmalı ön koltuk, deri koltuk döşemesi ve 10 kademeli sürücü koltuğu ve 4 kademeli yolcu koltuğu opsiyonları da mevcut.

Yeni Honda Ridgeline 2018‘in başlangıç fiyatı ise 39.790 dolar.

Nokia 2, şimdi de FCC’de göründü!

Haberin Devamı