Gündem 'Grup sekste dışlandım' cinayeti

'Grup sekste dışlandım' cinayeti

Paylaş
'Grup sekste dışlandım' cinayeti

Antalya'da karısı 29 yaşındaki karısı D.K'yı bıçakla öldürüp intihara kalkışan 41 yaşındaki D.K, 'Sabaha karşı karım beni dışladı. Bıçakladım' dedi

Antalya’nın Altınkum Mahallesi’nde geçen Cuma gecesi meydana gelen olayda, ikinci evliliğini yaptığı 6 yıllık karısı D.K'yı bıçakla öldüren D.K (Haberde 'D' olarak bahsedilecek) , aynı bıçağı karnına saplayarak intihara kalkıştı.

Ağır yaralanan D., olay sırasında evde bulunan E.K.’nin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı ve tedaviye alındı.

"KARISIYLA İLİŞKİYE GİRDİK"

Cinayet Büro’da ifadesi alınan E.K. kendisini D'nin bulduğunu ve karısı D.K ile cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı.

Polis, E.K.’yı savcılık talimatıyla serbest bırakırken, dün tedavisi tamamlanan D. de hastaneden alınarak Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

"GRUP SEKS YAPTIK"

Karısını çok sevdiğini söyleyen D., eşinin seks düşkünü olduğunu, olay gecesi de evdeki E.K ile grup seks yaptıklarını anlattı. "Karım çok istekliydi ve sürekli seks istiyordu" diyen D., şunları söyledi:

"BAZEN GRUP, BAZEN SIRAYLA YAPIYORDUK"



"Bu nedenle bir süre önce, daha önceden tanıdığım E.K. ile ilişkiye girebileceğini söyledim ve kabul etti. Yaklaşık 5 aydır E.K. bize geliyor ve bazen grup bazen de önce E.K. ardından da ben karımla ilişkiye giriyorduk.

"KARIMIN 3. VE 4. ERKEKLERLE İLİŞKİSİ VARDI"

Ancak karımın başka 3 ve 4’üncü erkeklerle de ilişkisinin olduğunu öğrendim. Olay gecesi de yine E.K. bize gelmişti ve birlikte grup yaptık. Sabaha karşı ise karım beni dışlamaya başladı.

"DIŞLANDIĞIMI HİSSEDİNCE, SİNİRLENDİM"

Dışlandığımı hissedince sinirlendim, tartıştık ve kavga çıktı. Bıçakla onu öldürdüm. E.K.’ye ise, olaylarla bir alakası olmadığı için zarar vermedim."

’Cinayet’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen D., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soner KOCAER/ANTALYA (DHA)

2