Dünya Grup seks fotoğrafları mafyanın elinde

Grup seks fotoğrafları mafyanın elinde

Paylaş
Grup seks fotoğrafları mafyanın elinde

Berlusconi'nin grup seks fotoğraflarının Camorra mafyasının elinde olduğu iddia edildi.

İtalya'nın tanınmış fotoğrafçılarından biri, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin 'bunga bunga' diye nitelenen grup seks partilerinde çekilmiş fotoğraflarının mafyanın elinde olduğunu öne sürdü.

Ünlü bir fotoğraf ajansının sahibi olan fotoğrafçı Fabrizio Corona, Napoli'deki meşhur Camorra mafyasının söz konusu fotoğrafları magazin dergilerine satmaya çalıştığını söyledi. Katıldığı bir İtalyan televizyon programında konuşan Corona, "Büyük haftalık dergilerden birinin temsilcileri Berlusconi'nin fotoğraflarını mafyadan satın almak için Napoli'ye gitti" dedi.

>> İŞTE BERLUSCONI'NİN GÜZELLERİ - FOTOGALERİ

Önce fotoğraflar arasında Berlusconi'nin çıplak görüntülerinin de bulunduğunu söyleyen Corona, daha sonra hiçbirinin 'müstehcen' olmadığını söyleyerek geri adım attı. 'Paparazzi kralı' olarak bilinen Corona, ayrıca ajansına gizemli bir şekilde girildiğini ve arşivlerinden birkaç cd'nin alındığını söyledi, ama elinde Berlusconi fotoğraflarının olduğu iddialarını yalanladı.

KÜÇÜK KIZLARLA İLİŞKİ İDDİASI



Savcıların açtıkları fuhuş soruşturmasıyla ilgili olarak 74 yaşındaki Berlusconi hakkında suç duyurusunda bulunması bekleniyor. Berlusconi küçük yaşta kızlarla para karşılığı cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor. Öte yandan Corona'nın kendisi de ünlülere fotoğraflarla şantaj yaptığı yönünde hakkında verilen mahkumiyet kararına karşı yasal mücadele yürütüyor. Corona'nın bu iddiaları üzerine fuhuş soruşturmasını yürüten savcılar onun da ifadesine başvurmak istiyor.

MİLLİYET

2

Haberin Devamı