Spor Grip sanılan Van Persie, Khalid Boulahrouz'la yemekte buluştu

Grip sanılan Van Persie, Khalid Boulahrouz'la yemekte buluştu

Paylaş
Grip sanılan Van Persie,  Khalid Boulahrouz'la yemekte buluştu

Grip olduğu öne sürülen Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, eski futbolcu vatandaşı Boulahrouz’la yemek yedi. Feyenoord'un Robin van Persie ile ilgilendiği bilinirken, bir dönem Feyenoord'da forma giyen Khalid Boulahrouz'la görüşmesi tuhaf karşılandı.

Sarı-Lacivertlilerde son haftalarda eleştiri oklarının hedefi olan Robin van Persie'nin grip olduğu ve bu nedenle Vardar maçında oynamasının zor olduğu belirtilmişti.

Ancak dün takımın gerçekleştirdiği son antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışan Hollandalı yıldız, dün Boğaz'da görüntülendi. RVP, vatandaşı olan eski futbolcu Khalid Boulahrouz'la birlikte yemek yedi ve ikili çektikleri fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı.

İHANET Mİ DOSTLUK MU?


Robin van Persie'nin Feyenoord'un kıskacında olduğu bilinirken, Hollanda ekibiyle sıcak ilişkileri olan Boulahrouz'la yemek yemesi ise tartışmalara sebep oldu. Van Persie'nin Hollanda'ya transferinin konuşulup konuşulmadığı bilinmezken, Khalid Boulahrouz'un sadece Robin Van Persie ile yemek yemek için Türkiye'ye gelmesi söylentileri güçlendirdi.

RVP, eğer Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçından 1 gün önce transfer konuştuysa, eleştiri oklarının hedefindeki isim olacak.

Herhangi bir problemi olmadığı gözlenen Van Persie'nin, Soldado'nun sakatlığında bugünkü Vardar maçında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı