Bilim - Teknoloji Gözlüksüz Toshiba 3D TV Yakında Piyasada
Paylaş
Gözlüksüz Toshiba 3D TV Yakında Piyasada

3D TV satışlarını hareketlendirmek isteyen markalar, artık gözlüksüz modelleri piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar. Toshiba, gözlüksüz ilk 3D TV modelini yıl sonuna kadar piyasaya sürecek.

Hem sinema, hem de televizyon sektörü üç boyutlu görüntü teknolojisini hayatımıza sokmaya kararlı görünüyor. Birçok insan 3D görüntülerin kendisini çok da fazla etkilemediğini ve yeni bir televizyon alırken 3D'nin belirleyici bir özellik olmadığını belirtse de, üretici firmalar 3D TV'lerden vazgeçeceğe benzemiyor. 3D TV konusunda öncü markalardan biri olan Toshiba da, insanların 3D TV'lerle ilgili en büyük sıkıntısı olan gözlük zorunluluğunu ortadan kaldırmak için uğraşıyor.

Haberin Devamı

Gözlüksüz İki Model Gelen haberlere göre Toshiba bu yıl bitmeden iki adet gözlüksüz 3D TV modelini piyasaya sürecek. Aralık ayında, ilk olarak Japonya'da piyasaya sürülecek olan modellerden biri 12 inç, diğeri ise 20 inç boyutunda olacak. Piyasaya sürülecek bu küçük boy televizyonların fiyatları ise hiç de küçük olmayacak. 12 inç ve 20 inçlik modellerin fiyatları sırasıyla 1400 $ ve 2800 $ olarak belirlenmiş. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.