Gündem Görgü tanıkları dehşeti anlatıyor

Görgü tanıkları dehşeti anlatıyor

Paylaş
Görgü tanıkları dehşeti anlatıyor

Taksim Meydanı'nda ortalığı kana bulayan bomba için görgü tanıkları ne dedi?

Taksim Meydanı'nda çevik kuvvet ekiplerinin bulunduğu noktaya düzenlenen saldırı vatandaşları da ürküttü. Pazar gününü değerlendirmek için Taksim'e gelen ya da Taksim'den geçen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Patlama anında olay yerinde bulunan vatandaşlar, tam anlamıyla şokta.

Haberin Devamı

Olaya şahit olanlar, "Pazar günü tatilini değerlendirmek için Taksim'e gelmiştik. Çay içip, sohbet ediyorduk. Korkunç bir gürültüyle yerimizden sıçradık. Herkes korku içinde etrafına koşturuyordu. Bir anda ortalık mahşer yerine döndü. Hala şoktayız" dediler.

BİR ANDA ORTALIK POLİS DOLDU

Bu arada olay yerinde patlamaya şahit olanlardan Nevzat Çebi ise, "Beşiktaş'a inmek için meydandan geçiyordum. Gürültü kopunca kendimi yere attım. Ne yapacağımı bilemedim. Ortalık bir anda polis doldu, inanılmaz bir karmaşa yaşandı. Herkes sağa sola koşturuyordu. Çok korkunçtu" şeklinde görüş verdi.

TATİLE GELEN TURİSTLER ŞOKTA!

Tatilini geçirmek için İstanbul'a gelen turistleri büyük bir şok karşıladı. Ellerinde valizlerle otobüslerine binerken patlama sesini duyduklarını belirten turist kafilesinde sinir krizi geçirenler vardı. Gözyaşlarını tutamayan turistler, ne olduğunu anlamadıklarını ama çok büyük bir gürültü duyduklarını belirttiler.

Haberin Devamı

Bu arada görüntü almak isteyen basın mensupları ile olay yerini izlemeye çalışan vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırılıyor.

(HaberTürk)