Dr. Haydar Dümen Görevini yapıyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Görevini yapıyor mu?

Haberin Devamı


Erkeklerin bitmeyen derdi penis boyu. Artık bu konuyu dert etmekten vazgeçin. Önemli olan 10 santimi geçmesi. Çünkü bu boy mutlu evlilik, zevk alacağınız cinsellik için yeterli. Boyunu uzatma hayalini bırakın, görevini yapıyor mu siz ona bakın

BÖYLE SORU YOK!

Acaba cinsel organım yoruldu mu?

Kız arkadaşımla gecede 4 kez ilişkiye girdik. O geceden beri isteğim yok. Mastürbasyonda da sertleşmiyor. Psikolojik mi yoksa penis yoruldu mu?

CEVAP Değerli okurum, kaç günlük bir hikaye anlatıyorsun? 1-2 günlükse, olur böyle gençlik halleri. Birkaç gün beklemektir çaresi. Çünkü organ üzerine düşünce nazlanır. Bazen şımarır, bazen de sahibini parmağında oynatır! Tıpkı mailinle senin beni oynattığın gibi. Şunun gününü de yazıverseydin bari. Bu 1 aylık olaysa yanıtım ayrı, 1 günlük olaysa uzatma gayrı derdim. Kız gittikten kaç gün sonra mastürbasyon denedin? Bir gecede servis için 4 tam kere seferledin. İki günlük uykuya da feda ettin. Yıllar yorgun, organ yorgun, sen durgun. Bu da geçer okurum. Bir daha fırsat yakalarsan biraz kızın karnını ve ruhunu doyur. Önce yemeğe götür. Sohbet muhabbet, ilişki ardından uykuya davet.

GÜNÜN SORULARI

3 saat ilişkiye girdim ama...

20 yaşındayım, bugüne kadar çok kızla ilişkiye girdim. 3 saat aralıksız birliktelik yaşadığım oluyor. Ama boşalamıyorum. Ancak mastürbasyon yaptığım zaman boşalıyorum. Ne olur bir çözüm bulun.

CEVAP Değerli okurum, içimdeki şeytan mı yoksa bilim birikiminin meleği mi anlayamadım. Bana şunları aynen söylememi dikte ettirdi. Oku bak: “Hayır, çok kızla ilişkiye girmedin. Bir kızla bile ilişkin sürüyorsa bu iki taraf için de işkencedir. 3 saatin 1-2 saat seromonisi vardır. Yani buluşma, oradan koşa koşa eve gelme. Birkaç şey yudumlama, derken bir de kızı hazırlama. Bunları toplarsan zaman alır. Aynı kız olsa alışıktır diyelim. Çoklardan her biri bu işkenceye neden girsin? Sen bulunmaz Hint prensi misin? Kesin kanıtım mastürbasyoncu yani mastürbatörsün. Alttan kendi kendine tatmin, üstten yani beyinden de fanteziler yaratıyorsun. Kolay gelsin” deyip bitirdi. Bana gelince değerli okurum, mastürbasyonu azalt, kafayı rahatlat.

2 aydır hanımla ilişkiye girmedik

2 aylık evliyim. Eşimle hâlâ birlikte olamadık. Çünkü bende sertleşme olmuyor. İkimiz de çok istekliyiz. Eşim “Üzülme, sabırlı ol, geçecek” diyor ama üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, telaşlanırsan dert çok. Telaşlanmazsan sorun yok. Organın boynunu büken, onu üst kattan alt kata indiren senin heyecanın ve telaşın. Bence çok haklı. Organlar böyledir. Çünkü iradeye bağlı değildir. Bir de kadının telaşlı, tedirgin ve fikri cin olsaydı ne yapardın? “Hadi hadi” dese, beyninin etini yese, “Beni beğenmiyorsun, belli” diye diretse, süren yine uzar ama sonunda organ nazlanmaktan bıkardı. Şimdilik telaş gömleğini çıkar. O meşhur, bilinen haplardan birkaç tane kullan. Şak diye çözülecektir, çözülmezse uzman yardımıyla “Tak tak şuna bak” diye hayata döndürülecektir.

* * *

Hep ilişkiye girmek istiyorum
16 yaşındayım. İlişkiye çok ilgi duyuyorum. Baktığım her kızla ilişkiye girmek istiyorum. Bu konuda kendime nasıl sınır koyabilirim?

CEVAP Değerli okurum, büyüyeceksin. Ne beynin, ne ruhun ne cinselliğin gelişmedi. Şımarma, yaramazlık yapma. Başkalarının bahçesindeki elmaları koparma. Anlıyorsun değil mi? Yapacağın şey iradeni kullanırken ailenden kopmamak. Büyüklerinden öneriler al ve okuluna iyi sarıl.

Esnek mi, bozuldu mu?

22 yaşında kızım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP Sevgili okurum galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için de hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

Penisimin boyu kısa geliyor

17 yaşındayım. 1.84 boyundayım. Penisim 14 santim, kısa geliyor. Ne yapabilirim?

CEVAP Sevgili yavrum, uzununu ne yapacaksın? Sen ne sanıyorsun? Boya göre mi olmalıydı? Zaten doğa sana verebileceği her şeyi vermiş. Penisini de en ideale oturtmuş. Bu sana yeter demiş. Bana sadece işin onayı kalmış.

Kanamam oluyor

5 aydır erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye giriyoruz. Ama her seferinde benim kanamam oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, şimdilik yapacak bir şey yok. Kendini sıkmazsan, erkek de hoyrat olmazsa, bazı yumuşatıcı malzemeler kullanırsanız kanama olmaz. Bu durum ayları buluyorsa bir doktor kontrolü de gerekebilir.

Hap kullansam geçer mi?

21 yaşındayım, erken boşalıyorum. 2 dakika bile olmadan hemen boşalıyorum. Hap ya da geciktirici kullansam geçer mi?

CEVAP Değerli okurum, gerçek ilacını ve yöntemini bulursan geçer.

Çok çekiniyorum

24 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, acemiliğini kızlar üzerinde denemen hoş olmaz. Ama senin bu yaşa kadar da bir şeyler öğrenmen gerekirdi. Böyle bilgisizce evlenilmez. Paniklersin. İlk izlenimler seni üzer. Evlenmeden önce bu deneyimleri bir parça yaşasan iyi olur. Sorun bulacağın partnerde. O da sana kalmış.

Mastürbasyon yapmak istemiyorum

Çok mastürbasyon yapıyorum. Kendimi frenleyemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, yor kendini. Zor işlere gir. Einstein’ın formülünü çözmeye çalış. Bir buluş için kolları sıva. Spor yap. Derslerinin ötesine geç. Beynin pırıl pırıl aydınlansın. Cinselliğe az zaman kalsın.

Yeterli mi?

17 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim 12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bu durumun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP Sevgili okurum, boyu iyi. Kasık yağları penisi biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. İşe zayıflamayla başla gerisi kolay.

Çıkmazdayım

18 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. Erkek arkadaşım cinselliğe çok düşkün. Ben onunla ileriye gitmeden bir şeyler yaşamalı mıyım? Çıkmaza girdim.

CEVAP Sevgili okurum, bilemem. O partnerinin karakterine bağlı. Onun bir hayat çizgisi var. Umarım bu durum seni cinselliğin oyununa getirmez. Çünkü bu oyunun kurbanı olacaksın. Birlikteliğin ve evlilliğin kuralları da böyle işlenmez.

İsteksizleştim

28 yaşında, 5 yıllık evli kadınım. Eşimle ilk zamanlar cinsel hayatım mükemmeldi. Doğumdan sonra bende isteksizlik ve ağrılar oldu. İlişkide acı duymaya başladım. Defalarca doktora gittim ama sonuç alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, onu çözeriz diye düşünüyorum. Sorun büyük değil. Profesyonel bir yardım alman gerekir.

Nasıl büyütebilirim?

Cinsel organımın boyu 12 santim. Kısa olduğunu düşünüyorum. Ameliyat dışında doğal olarak nasıl büyütebilirim?

CEVAP Değerli okurum, penisin seni idare eder. Mutlu da olursun, mutlu da edersin. Zaten 12 santim penisi de aklı başında doktor ameliyat etmez. Getirisi götürüsünden fazladır. Başka yöntemlerle de büyümez.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi banka hesabı gibidir. Yatırımı durdurunca hesap da yavaş yavaş erir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder