Gündem Görev şehidi ormancı toprağa verildi

Görev şehidi ormancı toprağa verildi

Paylaş
Görev şehidi ormancı toprağa verildi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'nde görevliyken, patlayan LPG tankı nedeniyle ağır yaralanan ve dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden orman muhafaza memuru Ömür Koyuncu, memleketi Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde toprağa verildi

Çanakkale’nin Yenice İlçesi’nde Ramazan Bayramı’nın ikinci günü meydana gelen olayda orman yangını ihbarı alan Ömür Koyuncu, ekip arkadaşları ve bayram tatili için ziyaretine gelen ikizi Özgür Koyuncu ile birlikte olay yerine gitti.

Ormanlık bölge kenarında park halinde bulunan bir aracın yanmaması için çaba harcayan Ömür Koyuncu, aracın LPG tankının patlamasıyla ağır yaralandı. Olay sırasında Ömür Koyuncu’nun mesai arkadaşı Sedat Baltacı ile bayram tatili için yanında bulunan ikiz kardeşi Özgür Koyuncu da hafif yaralandı. İkizi Koyuncu ve Baltacı, ayakta tedavi edildi.

Olaydan sonra helikopterle İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve 14 gündür tedavisi devam eden Ömür Koyuncu ise dün sabah hayatını kaybetti. Görev şehidi ormancının cenazesi bugün öğleden sonra memleketi Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’ne getirildi.

Ömür Koyuncu’nun cenazesi, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı cenaze namazının ardından Döşemealtı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kolunda yanıktan dolayı bandaj bulunan Özgür Koyuncu gözyaşları içinde kardeşi için yapılan taziyeleri kabul etti.


Ömer ERDEM/ ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı