Dr. Haydar Dümen Görev gibi düşünmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Görev gibi düşünmeyin

Haberin Devamı

Kadınlar cinsellik konusunda korkutuldukları için evlenseler bile endişe sürüyor. İlişkiden keyif almaya çalışmıyor, görevmiş gibi düşünüyorlar. Eğer korkarsanız, acele ederseniz, zevk alamayacağım hissine kapılırsanız acılarınız bitmez, mutsuz olursunuz

Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama boşalmadım. Kız arkadaşımın adeti 8 gün gecikti. Testler negatif çıktı. Acaba hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yok. Testler “Yok” diyor. Ortada fol yok, yumurta yok. Ama panik çok. Oturun oturduğunuz yerde ve dikkatli olun!

Bebek istiyoruz ama...

25 yaşında 10 aylık evli kadınım. Eşimle aramızda 20 yaş fark var. Bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmuyor. Eşimin sperm sayılarında azalma mı var diye düşünüyorum. Bebeğimiz olması için nasıl bir yol izlemeliyiz?

CEVAP

Sevgili okurum, sperm sayımı yaptıracaksınız. Bir kere de sen jinekolojik muayeneden geçeceksin. Her şey tamamsa, yollar düz gidecek. Ufak virajları da bizler çözeceğiz. Çocuğunuz 1 değil, bana göre 2 olsun, kardeş kardeş büyürler. Size de birer can sunan neşe kaynağı olurlar. Sonuçları bekliyorum.

Penisim 4 santim

20 yaşındayım. Penisim 4 santim. Bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim. Ayrıca içimde hiç istek de yok. Acaba bu normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin sönük hali sanıyorum 4 santim. Ereksiyon 4 santimse bunun adı gelişmemiş penis. Senden rica ediyorum, penisinin sönük hali mi, ereksiyon hali mi 4 santim? Lütfen bana yaz.

Canım yanar mı?

22 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ileri gittik ama ben korktum. Nişanlımın penisi büyüktü, canım yanar diye korktum. Canım yanar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, penis-vajina ilişkisinde penisin ölçüsü önemlidir. Ancak doğa sistemi ona göre programlamış. Her kadının doğum yapacağı kadar vajina esnekliğini ona vermiştir. Bu ilişki sırasında ne kadar kendini sıkarsan, ne kadar korkarsan, bunu görev gibi düşünürsen, keyif almayı hatırlamazsan, eşin aceleci davranırsa acı o kadar çok olur. Ama aslında bunların tümü çözülecek nitelikte sorunlardır.

Kızlara ilgim çok ama...

22 yaşındayım. Kızlarla çok ilişki yaşadım. Ama nedense şimdi bir şey olmuyor. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Kızlara ilgim çok ama kızlar istemiyor. Onları etkilemek için nasıl bir yol izlemeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, senin kızlara pek ihtiyacın kalmamış gibi. Kendi bahçende domates yetiştirip biraz da soğan doğrayarak salata yapıyorsun da o salatanın mayanozleri nerede? Yani hayaller. İşte vitrinde dizi dizi, seç seç al. Hadi ilki benden sana armağan Angelina Jolie olsun. Başka isim veremem, hayallerine de dur diyemem. Şimdilik fırtınalı bir havada uçuyorsun. Uçağın türbülansta. Düşmemek için mastürbasyonu haftada 2’ye indir. Sonra tek bir kız arkadaşınla duygusal ilişkiye gir.

Birkaç santim uzamaz mı?

31 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. Evliliğim çok kötü gidiyor. Penisimin 2-3 santim daha büyümesi için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis konusunda inan ki yanılıyorsun. Evlilik binasının tek bir yatak odası yoktur. İlla ki yatak odası saplantısı çoğu zaman çiftleri hayal kırıklığına uğratıyor. Mutfak, salon, oturma, çalışma odaları gibi yaşamın paylaşılacak pek çok ortak noktası vardır. Kuşkusuz en önemlisi cinsel olandır. Ancak bu tablonun hangi duvara, nereye, nasıl asılacağı, renklerin odaya ve zevklerinize uyumu evlilikte pek düşünülmüyor. Genellikle cinsellik ön plana çıkıyor. Böylece zincirin halkaları da bir bir kopuyor. Ameliyatla penisin 2 santim uzar. Ama ben önermiyorum. Uzamış halinin de beklentilerine cevap vereceğini sanmıyorum. Eşini ruhen tatmin ederken tahrik noktalarını da öğren diyorum.

Cinsel isteğim artıyor

14 yaşındayım. Cinsel isteğim her gün artıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili çocuk spor yap, dersine çalış. Bir müzik aleti çalmaya çalış. Vücut çalışmaya git. Ailenle daha çok yakın ol. Artan zamandaki cinsellik duyguları da olacak o kadar.

Geneleve gidince boşalamıyorum

Arada geneleve gidiyorum. Geneleve gidince boşalmadan çıkıyorum. Mastürbasyonda sorun yok ama oradaki kadınlar acele ediyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, geneleve gitmeni önermiyorum. O koşullar ruhunu etkiler. Mastürbasyona haftada 3 ritmiyle devam et. Kızlara fazla zarar vermeden arkadaşlığını sürdür. Önünde çok uzun yılların var. Zaman cinselliğini oya gibi işleyecek, ileride güzel bir sofra gibi serecek. Ardınızda çok güçlü bir doğa var. Onun düzenini bozamayız.

Tedavisi var mı?

15 yaşındayım. Ergenliğe giremedim. Penisim küçük. Bunun tedavisi var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hormon takviyesi gerekebilir. Bunun için üroloji veya endokrinoloji uzmanlarına başvursan en azından gelecekte pişmanlık duygusu yaşamazsın.

Nişanlımın sertleşme sorunu var

Nişanlım 29 yaşında ve sertleşme sorunu yaşıyor. Aslında sertleşme oluyor ama hemen yumuşuyor. Bu durum evlendiğimizde bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, önemli bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Psikolojik destek almasında yarar olabilir. Piyasada satılan ilaçlardan deneyebilir. Zaten etkin 3 ilaç var. Onu da herkes biliyor.

Sevgilim gebe kalır mı?

Sevgilimle ilişkiye girdim ve prezervatif kullanmadım. Dışarı boşaldım ancak içeri damlamış olmasından korkuyorum. İlk ilişkimizdi acaba sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmaz diye düşünüyorum. Ama doğanın garip mucizeleri vardır. Yine de çok zayıf bir ihtimal. Ayrıca gebelik olmaması için başka nedenler var. Sen şimdilik keyfine bak, rahatını kaçırma.

Baba olmamı engeller mi?

17 yaşındayım. Her akşam mastürbasyon yapıyorum. Neden böyle oluyor? Bir de fazla yapmam, çocuğum olmasını engeller mi?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendiğinde çocuğun olur. Ama mastürbasyon erken boşalmayı koşullandırdığı için cinsel ilişkiden fazla zevk alamama gibi durumlar olabilir. “Yapmayayım” dediğin halde yapıyorsan, suçluluk ve aşağılık kompleksine girme. Tahrik edici şeyler değil, üzüntülü olaylar düşün.

Erken boşalınca uyumak istiyorum

İlişkide erken boşalıyorum. Boşalınca pişmanlık duyuyorum ve sadece uyumak istiyorum. Kız arkadaşım devam etmemi istiyor. Kimi zaman yapamıyorum, kimi zaman zorla da olsa deniyorum. Bu durum yüzünden çok kız kaybettim. Ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: KERTENKELE

CEVAP

Ey benim dertli okurum, Kumarda para kaybetmiş gibi “Kızları kaybediyorum” diye yakınıyorsun. Öyle ya sen erkeksin, babayiğitsin. Kızlar 1 gram zevk için duygusal bir çekimle sana yaklaşıyorlar. Daha havalanmadan ve ne olduğunu anlayamadan teslim mi olsunlar istiyorsun? Ya bir de tersi olsaydı? Yaşın, ekonomik, sosyal durumun elverişli olmalı ki kızların akılları başlarına fatura ödenirken geliyor. Kızlar doğru yolda gidiyor. Sen ise değerli okurum, hemen doğru yolunu bul. Şu anda yol ayrımındasın. Birincisi bekarsan evlen. İkincisi ise, sorunun için tedavi ol ve o dertten kurtul.

Günün Sözü

Doğanın adaleti, her şeyi önceden haber vermesidir. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder