Bilim - Teknoloji Google, iTunes'a rakip olacak
Paylaş
Google, iTunes'a rakip olacak

İnternetin uzandığı her yerde Google logosunu görmemek garip gelmeye başladı artık. Google, etkin olarak yer almadığı bir alana daha hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Peki Google'ın planları ne?

Bulut işleme en fazla yatırım yapan isimlerden birisi hiç şüphe yok ki Google, Chrome OS işletim sisteminin yanında sahip olduğu onlarca servis ile gidişat Google'ın gelecekte stratejik konumunu daha da güçlendireceğini kantılar nitelikte.

Haberin Devamı

İnternet devinin hedefindeki yeni alan ise online müzik servisleri olacağa benziyor. Bu konudaki çalışmalarını hızlandırdığı konuşulan Google'ın yeni müzik servisini oluştururken Apple'ın stratejisini izleyeceği düşünülüyor

Android'in gücünü arkasına alarak pazara hızlı bir giriş yapması beklenen Google Music'in Apple'ın iPod'lar ile yakaladığı başarıyı daha geniş bir tabana yaymaya çalışacğı konuşuluyor. Bu konuda gerekli tüm altyapıya sahip olan Google'ın başarıyla ulaşması çok kuvvetli bir olasılık.

iTunes ile online müzik pazarının %70'den fazlasını domine eden Apple müzik endüstrisinin an itibariyle en önemli ismi konumunda. Ancak son dönemde iTunes'ın koltuğu da sallantıda. Zira birçok kullanıcı iTunes uygulamasının ciddi anlamda hantallaştığını fazlasıyla dile getirmeye başladı.

Haberin Devamı

An itibariyle tüm koşullar, Google'ın ciddi anlamda ilgi görebileceği yönünde sinyaller veriyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi gelişmeler karşımıza çıkacak. Bunu da elbette zaman gösterecek.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.