Spor Golden sonra müjdeyi verdi

Golden sonra müjdeyi verdi

Paylaş
Golden sonra müjdeyi verdi

Daha önce ikiz bebeklerini anne karnında kaybeden futbolcu, filelere gönderdiği topu alıp formasının içine götürerek eşinin yeniden bebek beklediğini duyurdu

Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanında aldığı 3-1’lik galibiyetle şampiyonluk yolundaki önemli bir engeli aşarken, takımının son golüne imza atan Semih Şentürk’ün sevinci görülmeye değerdi. Sonradan girdiği maçlarda bulduğu sayısız gollere bir yenisini ekleyen sarı lacivertli futbolcu, fileleri havalandırdıktan sonra herkesten gizlediği bir sırrı açığa çıkardı.

MÜJDEYİ VERDİ

Eskişehir kalesine gönderdiği topu alıp formasının içine götüren milli oyuncu, karnını şişirerek eşinin hamile olduğunu duyurdu. Semih’in eşinin 4 aylık hamile olduğu ve milli futbolcunun bu haberi yakın çevresi dışında herkesten gizlediği öğrenildi. Dün akşam, takımının aldığı 3 puanla büyük sevinç yaşayan sarı lacivertli golcü, böylece özel hayatındaki mutluluğu da dışa vurmuş oldu.

Semih’in bu sevincinin bir başka nedeni de daha önce bu konuda yaşadığı büyük bir üzüntüydü. Yıldız futbolcunun 4 aylık hamile olan eşi Pınar Hanım, düşük yapmış, Şentürk çiftinin beklediği ikizlerin kordon dolanması sonucu anne karnında öldüğü açıklanmıştı.

KALÇASI İLE GOL ATTI

Öte yandan, maça 83. dakikada Niang’ın yerine dahil olan Semih, uzatmalarla birlikte yalnızca 10 dakika sahada kalmasına rağmen yine golünü atmayı başardı. Üstelik Gökhan Gönül’ün yaptığı ortayı kalçası ile filelere göndermeyi başaran ‘Fenerbahçe’nin nöbetçi golcüsü’, kariyerinin en unutulmaz gollerinden birine de imza atmış oldu.

Haberin Devamı