Gündem Gölcük belgeleri soruşturmasına yeni savcı

Gölcük belgeleri soruşturmasına yeni savcı

Paylaş
Gölcük belgeleri soruşturmasına yeni savcı

Gölcük belgeleri soruşturmasına yeni savcı

İstanbul özel Cumhuriyet Başsavcı Vekili olan Fikret Seçen, Gölcük Donanma Komutanlığı’ndan çıkan belgelere ilişkin soruşturmada Hüseyin Ayar’ı görevlendirdi.

Haberin Devamı

İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Fikret Seçen, kendi yürüttüğü soruşturmaları başka savcılara devretti. Seçen, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atandıktan sonra Sultanahmet Adliyesi’nde görev yapmaya başlayan Ercan Şafak’ın elindeki bir soruşturma için de yeni savcı görevlendirdi.

HABERAL RAPORU SORUŞTURMASI ESKİ BALYOZ SAVCISINDA

Seçen, atamadan önce kendisinin yürüttüğü 2 soruşturma için görevlendirme yaptı. Ergenekon davası tutuklu sanıklarından Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın mahkemeden saklandığı iddia edilen sağlık raporuna ilişkin soruşturmayı bundan sonra Mehmet Berk yürütecek. Savcı Mehmet Berk, daha önce Balyoz soruşturmasını yürütmüş ancak daha sonra bu soruşturmadan alınmıştı.

Haberin Devamı

GÖLCÜK BELGELERİ SAVCI HÜSEYİN AYAR’DA

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda yapılan aramalarda ele geçirilen belgelerin incelemesine devam eden Seçen, Başsavcı Vekilliği’ne atandıktan sonra bu dosyayı Savcı Hüseyin Ayar’a devretti.

ERCAN ŞAFAK’IN DOSYASINI SAVCI HÜSEYİN AKSOY YÜRÜTECEK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atandıktan sonra Sultanahmet Adliyesi’nde görev yapacak olan Ercan Şafak’ın yürüttüğü Gölcük Donanma Komutanlığı’nda döşeme altından çıkan, Poyrazköy davasının devamı niteliğindeki belgelere ilişkin soruşturmayı da bundan sonra Hüseyin Aksoy yürütecek. Bu soruşturma kapsamında İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Kemalettin Yakar’ın da aralarında olduğu 4 tutuklu bulunuyor.

DHA