Spor Gökhan Saki-Luis Henrique UFC maçı hangi kanalda saat kaçta?

Gökhan Saki-Luis Henrique UFC maçı hangi kanalda saat kaçta?

Paylaş
Gökhan Saki-Luis Henrique UFC maçı hangi kanalda saat kaçta?

Gökhan Saki UFC'deki ilk MMA maçına Brezilyalı Luis Henrique da Silva karşısında çıkıyor. Peki, Gökhan Saki-Luis Henrique UFC maçı hangi kanalda saat kaçta?

Yaklaşık iki ay önce UFC ile sözleşme imzalayan Gökhan Saki’nin Luis Henrique da Silva ile karşılaşacağı maç, UFC Fight Night 116 organizasyonu altında Japonya’da gerçekleştirilecek. Dünya şampiyonu sporcumuz, bu önemli karşılaşma öncesinde otoriteler tarafından favori olarak gösteriliyor.

Gökhan Saki-Luis Henrique UFC maçı hangi kanalda saat kaçta?


Gökhan Saki’nin karşılaşmasını Cuma’yı Cumartesi gününe bağlayan gece saat 5.00'te canlı izlemek isteyen sporseverler, S Sport’a Digiturk 85, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. Kanaldan ulaşabilecek.

Gökhan Saki kimdir?


Gökhan Saki 8 Ekim 1983, Schiedam, Hollanda doğumlu... Türkiye ve Hollanda vatandaşı Profesyonel Kick Boks sporcusu. Hollanda'da Golden Glory Gym takımında mücadele eden Saki 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonu, 2008'de düzenlenen K-1 Dünya GP 2008 Hawaii şampiyonudur.

Saki 1993'de 10 yaşında Muay Thai sporuna başladı. 2008'de Tokyo'da düzenlenen Dünya K-1 Grand Prix şampiyonunda yarı finale kadar yükseldi. Yarı finalde rakibi Hollandalı Remy Bonjasky'e nakavtla elendi.

Tamamıyla Hollanda'da yetişen ve kendini Kick boks'da geliştiren Saki Türkiye adına müsabakalara çıkmaktadır. Lakabı İsyancı olan Saki'nin boyu 1.82m dir. Son olarak 2010 K-1 Grand Prix şampiyonasında Türkiye'yi temsil etmiş ve harika performansıyla turnuvayı izleyenlerin takdirini kazanmıştır.

Bu turnuvada çeyrek finaldeki rakibi Daniel Ghita ile karşılaşmıştır. Aynı özelliklere sahip olmaları sebebiyle ikili arasındaki müsabaka son derece teknik ve seyir zevki yüksek bir maç oldu. Bu maçta 3. round sonunda beraberlik kararının gelmesiyle maçı ekstra roundla kazanan Gökhan Saki oldu. Daniel Ghita'dan sağ koluna aldığı orta tekmeler sağ kolunun kırılmasına sebep oldu. Yarı finalde rakibi Alistair Overeem'e karşı yaptığı karşılaşmada hiç yumruk almadan tek kolunu kullanarak çok fazla isabetli yumruk atmış ayrıca rakibinin yüzüne attığı döner tekmeyle yere yatırmıştır. Son ana kadar seyirciyi ateşledi. Alistair Overeem, Gökhan'ın kırık kolunu fark edip vurmasıyla maç son buldu. Maça devam edemeyen Gökhan Turnuvanın üçüncüsü oldu. Son olarak Golden Glory'nin 10 yıl müsabakalarında yer aldı

Haberin Devamı