Spor Gökhan Karadeniz yeni sezonda iddialı

Gökhan Karadeniz yeni sezonda iddialı

Paylaş
Gökhan Karadeniz yeni sezonda iddialı

Trabzonspor'un Altınorduspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Gökhan Karadeniz, "Trabzonspor'da elimden gelenin en iyisini yaparak takımımın şampiyonluğu için ter dökeceğim" dedi.

Memleketi Bursa’nın Karacabey ilçesinde Karadenizliler Derneği tarafından kendisi için düzenlenen yemeğe annesi Neriman ve babası Seyfettin Karadeniz ile katılan Gökhan Karadeniz, bordo-mavili kulübe transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Geçen sezon Altıorduspor’da gösterdiği performansın ardından çok sayıda takımdan transfer teklifi aldığını dile getiren genç Karadeniz, "Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzaladım. Trabzonspor’da elimden gelenin en iyisini yaparak takımımın şampiyonluğu için ter dökeceğim. Ondan sonraki en büyük hedefim A Milli Takım’da yer almak. Umarım bunu da başarıp sizlere büyük bir gurur yaşatırım" diye konuştu.

Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feti Toprak da Gökhan Karadeniz’in Trabzonspor’a transfer olması nedeniyle kendisi ve ailesi için bir yemek düzenlediklerini belirterek, "Her zaman Gökhan’ın destekçisi olacağız.
Altınordu’da gösterdiği başarıyı Trabzonspor’da da göstereceğine inanıyoruz. Kendisine bol gollü ve başarı dolu bir sezon diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Yemeğin ardından Gökhan Karadeniz, Dernek Başkanı Osman Bektaş’a Trabzonspor forması hediye ederken, Bektaş da Karadeniz’e çiçek verdi.

AA

Haberin Devamı