Spor Gökhan 'Gönül'leri fethediyor

Gökhan 'Gönül'leri fethediyor

Paylaş
Gökhan 'Gönül'leri fethediyor

Fenerbahçe savunmasının vazgeçilmezi Gökhan Gönül'e, Avrupa'nın önde gelen kulüpleri kanca attı

Bank Asya Birinci Lig olan ligden geldiği Fenerbahçe’de çok kısa sürede kendini gösterip formayı kapan ve o günden bu yana müthiş bir performans sergileyen Gökhan Gönül, sarı-lacivertli taraftarların gönlünü fethetmekle kalmadı, Avrupa kulüplerinin de gözdesi oldu.

Hırsı, istikrarı, mücadeleci oyun tarzıyla tribünlerin sevgilisi olan başarılı futbolcunun performansı, Avrupa’nın dev kulüplerinin gözünden kaçmadı.

Mayıs 2014’e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Gökhan Gönül’ü transfer etmek için harekete geçen Avrupa kulüplerinin, nabız yoklamaya başladığı belirlendi.

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre İngiltere, İspanya, Almanya ve İtalya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesi ekibi, Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

AYKUT KOCAMAN SATIŞINA KARŞI

Camiada son günlerde bu konu konuşulurken, gelişmelerden haberdar olan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Gökhan Gönül’ün satılmasına karşı çıktığı öğrenildi.

Şartlar ne olursa olsun 26 yaşındaki başarılı savunmacının takımda tutulmasını isteyen Kocaman’ın, “Gökhan gibi bir futbolcunun yerini doldurmak çok çok zor olur.

Onu sattığınızda yerine alacağınız futbolcuya çok daha yüksek bedel ödemek zorunda kalırsınız” görüşünde olduğu ve bunu yönetime ileteceği kaydedildi.

Haberin Devamı