Spor Gökhan Gönül gitmek istiyor

Gökhan Gönül gitmek istiyor

Paylaş
Gökhan Gönül gitmek istiyor

Adım adım şampiyonluğa giden Fenerbahçe'nin başarısındaki en önemli pay sahiplerinden biri olan Gökhan Gönül yuvadan uçabilir

Dünya devi Barcelona'nın transfer listesine giren ve İspanyol kulübünün iki istatikçisi tarafından Büyükşehir Belediye maçında mercek altına alıncak olan genç yıldızın Başkan Aziz Yıldırım'la görüştüğü ortaya çıktı.

Barcelona'nın kendisiyle ilgilenmesinden çok etkilenen Gökhan'ın Yıldırım'a, "Avrupa'ya gitmek en büyük hayalim. Bu sezon şampiyon olduktan sonra bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.

Eğer Barcelona'dan teklif gelirse bu müthiş bir şey olur. Böyle bir fırsat, insanın ayağına her zaman gelmez. Eğer şartlar sizin açınızdan da uygun olursa bana izin verin başkanım" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Gökhan'a, "Şu anda teklif falan yok. Eğer gelirse oturur konuşuruz" yanıtını veren Başkan Yıldırım'ın milli futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmadığı belirlendi.

15 MİLYON EURO'YU VEREN ALIR!

Gökhan Gönül'ün başka bir takıma gitmesini zorlaştırmak için bonservisine, "15 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi koyduran Aziz Yıldırım, Barcelona veya başka bir kulüp bu parayı ödemesi halinde çaresiz kalacak.

Haberin Devamı