Spor Gökhan Çakır, Giresunspor'da

Gökhan Çakır, Giresunspor'da

Paylaş
Gökhan Çakır, Giresunspor'da

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Nazilli Belediyespor'dan Gökhan Çakır ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerindeki imza töreninde konuşan Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Çalışmalar kapsamında listede yer alan isimlerden Gökhan Çakır ile anlaşma sağladıklarını belirten Bozbağ, "Geçen sezon da Gökhan’ı kadromuza katmak istemiştik ancak bazı nedenlerden ötürü bunu gerçekleştirememiştik. Kendisini yeni sezonda kadromuzda görmekten dolayı mutluyuz. Gökhan’a çok inanıyoruz. Giresunspor’a büyük hizmetler vereceğine inancımız tam" dedi.
Bozbağ, iç transferde ise Cihan Yeşilırmak, Berkan Yıldırım, Ergün Çakır ve Özgür Yılmaz ile prensip anlaşmasına vardıklarını vurgulayarak, "İç transferde görüşmelerimizi sürdürdüğümüz oyuncularımız var. Son aşamaya getirdik. Önümüzdeki hafta iç transferi noktalamayı planlıyoruz. İç transferin seyrine göre de dış transfere yöneleceğiz. Temmuz ayında Giresunspor’da hareketli günler yaşanacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Giresunspor ile sözleşme imzalayan Gökhan Çakır ise Giresunspor’da forma giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah Giresunspor’u layık olduğu yere taşırız. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Konuşmaların ardından Çakır, kendisini bir yıllığına yeşil-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

AA

GÖKHAN ÇAKIR İSTATİSTİKLERİ