Bilim - Teknoloji God of War bu yıl geliyor mu?
Paylaş
God of War bu yıl geliyor mu?

Yeni God of War oyunu bu yıl gelebilir mi? Ünlü seslendirme sanatçısı Christopher Judge, Twitter profiline eklediği bilgi ile oyununu çıkış tarihi ortaya çıkarmış olabilir

Sony’nin en sevilen exclusive oyunlarından birisi de hiç kuşkusuz God of War. Bir süredir oyuncular bu yapıma hasretti ve yeni God of War oyunu duyurulduğunda oyuncular tarifsiz bir mutluluk yaşamıştı.

TWITTER'DA İLGİNÇ PAYLAŞIM


Playstation 2 ile hayatımıza giren seri, başarılı oynanışı ve Kratos karakteri ile en sevilen yapımlar arasında yer almıştı. E3 2016‘da duyurulan yapım hakkında pek bir bilgi yoktu. Ancak Kratos’u seslendiren ses sanatçısının Twitter profilini güncellemesi yeni söylentileri de beraberinde getirdi. Yeni God of War bu yıl geliyor mi?

Ünlü seslendirme sanatçısı Christopher Judge, yeni Kratos’un seslendiricisi olarak belirlenmişti. Judge, Twitter profilini bu bilgilerle güncelledi. Profiline yazdığı Kratos – God of War (2017) ibaresi, Yeni God of War oyununun bu yıl gelebileceği şeklinde yorumlandı.

Bu istenmeyen bir hata mı, yoksa Judge’nin öngörüsü mü bilmiyoruz ancak bu yıl düzenlenecek olan E3 2017′de oyunla ilgili daha somut bilgilere ulaşabiliriz.

Spider-Man Homecoming için yeni afişler yayınlandı

Haberin Devamı