Türkiye (Son Dakika) Gezi Parkı'ndaki cesedin sırrı çözüldü

Gezi Parkı'ndaki cesedin sırrı çözüldü

Paylaş
Gezi Parkı'ndaki cesedin sırrı çözüldü

Taksim Gezi Parkı'nda bulunan cesedin Tuğrul Turnalı'ya (27) ait olduğu belirlendi. Turnalı'nın ilk belirlemelere göre epilepsi krizi geçirdiği, dilinin boğazına kaçması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi

Saat 13.30 sıralarında Taksim Gezi Parkı'nda hareketsiz yatan kişiyi gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 27 yaşındaki Tuğrul Turnalı'ya müdahale etti. Ancak Turnalı'nın hayatını kaybetiği anlaşıldı. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Haberin Devamı

Olay yeri inceleme ekipleri cesedin etrafına şerit çekerek çalışmalara başladı. Paravan getiren ekipler, cesedin etrafını kapatarak çalışmalarını sürdürdü. Bir süre sonra olay yerine gelen cumhuriyet savcısı da incelemeye katıldı. Turnalı'nın bedeninde herhangi bir darp izi ve yaralanmaya rastlanılmadığı öğrenildi.

Turnalı'nın ilk belirlemelere göre epilepsi krizi geçirdiği, dilinin boğazına kaçması soncu hayatını kaybettiği belirlendi. Turnalı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

DHA