Volkan Aliakar GERİ DÖNDÜLER!
HABERİ PAYLAŞ

GERİ DÖNDÜLER!

Haberin Devamı

Bu sezon hiçbir maç öncesi takımını kampa almayan Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, Trabzonspor karşılaşması için tabularını yıktı. Ayrıca Siyah-Beyazlı yönetim de galibiyet halinde futbolcu başına 35’er bin dolar prim verileceğini duyurdu.

İnönü Stadı’nı dolduran Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarından galibiyet bekliyordu. Bu etkenler karşısında maça başlayan Bordo-Mavililer bir darbe de 42. dakikada kırmızı kart gören Serkan Balcı’dan yedi. Son haftaların formsuz ismi Serkan’ın çift sarıdan atılması ibreyi iyice Siyah-Beyazlı ekibe çevirdi.
[[HAFTAYA]]
İşi zorlaşan Trabzonspor’un yenik duruma düşünce oyundan kopacağı düşünülüyordu, imdada Ceyhun’un golü yetişti. Sivok’un atılması Karadeniz ekibinin oyuna iyice tutunmasını sağladı.

Bu dakikadan sonra kendi yarı sahasına çekilip atılan uzun toplarla Burak’ı buluşturmak isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in planı tuttu. Yıldız futbolcu attığı golle takımı için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu kanıtladı. İnönü Stadı gibi zor bir deplasmanda, üstelik geriden gelip galibiyete uzanılması ligin ilk yarısında methiyeler düzdüğümüz Trabzonspor’un geri döndüğünün kanıtıdır.

Bundan sonra Bordo- Mavililer’in yapacağı tek şey; dış sahadaki müthiş performansını Avni Aker Stadı’na taşımak. Bu noktada “Bize her yer Trabzon” sloganını üreten taraftarlara büyük iş düşüyor. Zaten bu gerçekleştirildiğinde 27 yıllık özlemin sona ermesi çok da zor değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder