Dünya Gerçek bir 'vampir' hikayesi

Gerçek bir 'vampir' hikayesi

Paylaş
Gerçek bir 'vampir' hikayesi

ABD'de evsiz bir adam kendisinden kanını sunmasını isteyen çift tarafından bıçaklanarak fena şekilde yaralandı

POSTA İNTERNETArizona eyaletinin Phoenix kentinde sokaklarda yaşayan 25 yaşındaki Robert Mayley'i evlerine davet eden Aaron Homer (24) ve Amanda Williamson (21) adlı 'vampir çift', "Karnımızı doyurmak için şimdi senin kanını emeceğiz" dedi.

Duydukları karşısında donup kalan adam, bunu yapamayacaklarını söyledi. 'Gözünü kan bürümüş' çift ise kan içme krizine girdikleri için evsiz genci oracıkta bıçaklayıverdi ve akan kanı içti.

DAHA ÖNCE DE İÇMİŞLER

Haberin Devamı

Amerikan gazetelerinde yayımlanan haberlere göre, Robert Mayley, polise verdiği ifadede, çiftin vampirlik ve paganizmle ilgilendiğini; ayrıca daha önce de kendisinin kanını içmelerine bir kez izin verdiğini itiraf etti.

Olay gecesi Mayley, arada sırada geceyi geçirdiği Homer ve Williamson'ın evindeydi. Tesadüfen yakın bir yerden aldıkları acil durum çağrısı için bölgede bulunan itfaiye erleri, kapının önündeki kanı görünce kuşkulanarak durumu polise haber verdi.

ÖNCE YALAN, SONRA İTİRAF

Homer ilk başta kız arkadaşının saldırıya uğradığını ve yerdeki kanın ona ait olduğunu söylese de, gerçek sonunda ortaya çıktı ve Mayley'i bıçakladığını itiraf etti.

Tutuklanan ikili, saldırı ve polisi yanıltmaya çalışmak suçlarından mahkemeye çıkarılacak.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı