Siyaset Genelkurmay'dan "ses kaydı" soruşturması
Paylaş
Genelkurmay'dan "ses kaydı" soruşturması

Genelkurmay Başkanlığı, "2007-2009'da Çankırı Garnizonunda görev yapan bir Albay'a ait olduğu ileri sürülen ses kaydı" konusunda soruşturma başlattı

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesindeki açıklamada, dünkü ve bugünkü bazı basın ve yayın organlarında yer alan, "2007-2009 yılları arasında Çankırı Garnizonunda görev yapan bir Albay’a ait olduğu" ileri sürülen ses kaydına ilişkin haberler hakkında, "Konuyla ilgili olarak soruşturmaya başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

İDDİALAR NEYDİ?

Slaytlar eşliğinde yapılan seminerde Garnizon Komutanı Albay Engin Kabadaş, subay, astsubay ve uzman erbaşlara emirle konferanslar verildiğini, sıranın TSK mensuplarının eşlerine geldiğini belirtiyor.

İnternet sitesine düşen ve Çankırı Garnizon Komutanı Albay Engin Kabadaş'a ait olduğu iddia edilen görüntüler komutanın hazırladığı slaytlar eşliğinde başlıyor.

'MALUM PARTİ'

Seminerde özellikle AK Parti'nin yüksek oy almasından duyulan endişe açıkça dile getiriliyor. AK Parti'nin başarılı olmaması isteniyor.

Kabadaş, AK Parti'den "malum parti" diye söz ederek dönüşüm yasasının çıkması halinde partinin oylarını yüzde 67'ye çıkarması endişesi dile getiriliyor.

Haberin Devamı