Spor Gençlerbirliği'nin altın yedekleri

Gençlerbirliği'nin altın yedekleri

Paylaş
Gençlerbirliği'nin altın yedekleri

Turkcell Süper Lig'de 25 puanla, 6. sırada bulunan Gençlerbirliği'nde, kulübeden gelen 2 genç golcü, attıkları gollerle 7 puan kazandırdı

Golcülerden Mustafa Pektemek, 3, Bilal Çubukçu da 2 karşılaşmada rakip ağları sarsarak, takımlarına katkıda bulundu. Ankara’daki Sivasspor maçında Kerem’in yerine oyuna dahil olan Mustafa, 58. dakikada kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Başkent ekibi karşılaşmadan Kahe’nin attığı golle 2-0 galip ayrılmıştı. Ümit Milli Takımı’nda da başarılı bir performans ortaya koyan Mustafa, ligin başarılı ekibi Bursaspor ile deplasmanda oynanan maçta ise takımını galibiyete taşıdı.

Brezilyalı oyuncu Sandro’nun yerine oyuna giren genç futbolcu, 80. dakikadaki golüyle takımına 3 puan kazandırdı. Mustafa Pektemek, ligde hükmen kazandığı Ankaraspor maçı dışında galibiyeti bulunmayan Denizlispor karşısında da takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Başarılı golcü, yine Sandro ile yer değiştirmiş ve 76. dakikadaki golüyle takımını rahatlatmıştı. Karşılaşmayı Gençlerbirliği diğer başarılı yedek Bilal’in attığı golle 2-0 kazandı.

GURBETÇİ BİLAL

Almanya’dan transfer edilen Bilal Çubukçu da Trabzonspor ve Denizlispor maçlarındaki performansıyla takımının topladığı 25 puana katkıda bulundu.

Gurbetçi futbolcu, Gençlerbirliği’nin 2-0 geriye düştüğü Trabzonspor maçında, diğer başarılı golcü Mustafa ile yer değiştirdi. Bilal, bu karşılaşmada serbest atıştan kaydettiği golle skoru 2-2’ye taşırken, takımının hanesine de bir puan yazdırdı.

Bilal Çubukçu, ligde geride kalan son haftada, Ankara’daki Denizlispor maçında da yedek kulübesinde yer aldı. Genç futbolcu, Hurşut’un yerine oyuna girerken, 88. dakikadaki golüyle skoru 2-0 yaptı ve takımının sahadan 3 puanla ayrılmasını sağladı.

Bu arada, Gençlerbirliği’nin başarılı yedeklerinden Mustafa, Kahe ile birlikte kaydettikleri 6’şar golle şu ana kadar takımın en golcü ismi oldu. Bilal ise şu ana kadar 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı