Spor Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası yarın başlıyor

Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası yarın başlıyor

Paylaş
Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası yarın başlıyor

Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası, Polonya'nın Katovice kentinde yarın başlayacak.

Spodek Spor Salonu’nda 6 gün sürecek şampiyonada Türkiye, 24 sporcu ile temsil edilecek.

Haberin Devamı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, milli sporcuların şampiyonada üst düzey mücadele sergileyeceğine inandığını belirterek, "24 kişilik bir sporcu kafilesiyle Polonya’ya gidiyoruz. Burada mindere çıkacak sporcularımız, önümüzdeki yıllarda bizi büyükler kategorisinde Avrupa ve Dünya Şampiyonası ile olimpiyatlarda temsil edecek. Geleceğimiz olan gençlerimize sonuna kadar güveniyor ve en iyi sonuçlarla ülkemize dönmeyi umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktörler Yusuf Düzer, Elvan Mert ve Ertuğrul Aydoğdu yönetiminde Polonya’ya giden Genç Kızlar ile Grekoromen ve Serbest Stil Genç Erkekler Güreş Milli Takımlarının kadrolarında yer alan sporcular şöyle:
Büşra Görmüş, Evin Demirhan, Nuray Karadağ, Bediha Gün, Derya Bayhan, Buse Tosun, Sinem Topçu, Gamze Durukan, Emre Demircan, Barış Kaya, Mehmet Ali Daylak, Haydar Yavuz, Murat Ertürk, Fatih Erdin, Yusuf Can Zeybek, Yunus Emre Dede, Doğuş Ayazcı, Ferdi Yörük, Ahmet Uçar, Murat Dağ, Furkan Bayrak, Fatih Cengiz, Fatih Başköy, Tolga Turan.

Haberin Devamı

AA