Gündem Genç kızın sevgilileri kapıştı

Genç kızın sevgilileri kapıştı

Paylaş
Genç kızın sevgilileri kapıştı

Bursa'da bir genç kızın akaryakıt istasyonunda karşılaşan sevgilileri arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu

Bursa'da 23 yaşındaki Elvan Albayrak adlı genç kızın akaryakıt istasyonunda karşılaşan sevgilileri arasında çıkan tartışmada kan döküldü. Albayrak'ın yeni sevgilisi 28 yaşındaki Abdullah Kireç, tartıştığı 24 yaşındaki Erhan Erdönmez'i bacağından tabancayla yaraladı.

Haberin Devamı

Merkez Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna önceki gece saat 03.30 sıralarında erkek arkadaşı Abdulah Kireç in kullandığı otomobille sigara almak için gelen Elvan Albayrak arkadaşının markete girmesi üzerine daha önce aşk yaşadığı Erhan Erdönmez'i, benzin alırken gördü.

Elvan Albayrak, eski sevgilisi Erhan Erdönmez ile ayaküstü konuşmaya başladı. Marketten çıkan Hamza Ünsal iddiaya göre, genç kıza 'Şu an benimle berabersin hadi arabaya bin gidiyoruz' diyerek çıkıştı. Bu sırada Abdullah Kireç , kendisine, "Hadi yaylanın hayrını gör" diyen Erhan Erdönmez ile tartıştı. Çıkan kavgada belindeki tabancasını çıkartan Kireç , ruhsatsız silahı ile Erdönmez'in ayaklarına ateş edip yaraladı.

Haberin Devamı

Çevrede önlem alan güvenlik görevlileri koşarak kaçmak isteyen saldırganı yakalarken, yaralanan Erdönmez ise kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hüseyin TÜCCAR - BURSA - DHA