Gündem Genç eşini 51 bıçak darbesiyle öldürdü

Genç eşini 51 bıçak darbesiyle öldürdü

Paylaş
Genç eşini 51 bıçak darbesiyle öldürdü

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 65 yaşındaki İbrahim Kul, 4 ay önce evlendiği 38 yaşındaki Fikriye Kul'u ekmek bıçağıyla 51 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Olay dün 23.30 sıralarında Samsun’Un Bafra İlçesi Gazi Paşa Mahallesi Türk Ocağı Sokak’ta meydana geldi. Eşi bir süre önce vefat eden işçi emeklisi İbrahim Kul, yakınlarının tavsiyesi üzerine 4 ay önce Bulgaristan göçmeni Fikriye Kul ile ikinci evliliğini yaptı.

GENÇ KADININ ÇIĞLIKLARI YÜKSELDİ

Psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen İbrahim Kul, dün akşam eve geç gelen eşiyle dışarıda gezdiği için tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine gözü dönen İbrahim Kul, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşine vurmaya başladı. Kadının çığlıkları üzerine komşuları evin önünde toplandı.

"ÇOK KISKANIYORDUM"

Vücuduna 51 bıçak darbesi alan Fikriye Kul olay yerinde can verirken, İbrahim Kul polis merkezine giderek teslim oldu. Polisteki ilk ifadesinde güçlükle konuşan Kul, "Onu çok kıskanıyordum. Dışarıda gezmesini de istemiyordum. Ama beni dinlemeyip dışarı çıkıyordu. Bu nedenle tartışınca öldürdüm" dedi.

Olay nedeniyle şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle sakinleri, İbrahim Kul’un ilk eşinin bir süre önce öldüğünü, yakınlarının tavsiyesi üzerine Fikriye Kul ile evlendiğini söyledi.

Ölen kadının da ikinci evliliği olduğu kaydedilirken, yapılan otopsisinde vücudunda 51 bıçak darbesine rastlandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hasan DAVRAN/DHA