Magazin Gelin terk edince damat atak geçirdi

Gelin terk edince damat atak geçirdi

Paylaş
Gelin terk edince damat atak geçirdi

Türk sanat müziği solisti Safiye Soyman'ın MS hastası oğlu 38 yaşındaki Harun Akaröz ile 10 gün önce evlenen 28 yaşındaki Gönül Akaröz (Erdoğmuş), önceki gün evini terk ederek baba evine dönünce olan oldu...

Bu sabah canlı olarak yayınlanan "2. Sayfa" programına telefonla bağlantısı ile katılan Faik Öztürk, Harun'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Öztürk şunları söyledi; "Harun MS hastası. Bu hastalığın tedavisi zaten %70 oranında. Biz şu anda tedaviyi sıfıra düşürdük. Gece Harun'u hastaneye kaldırdık. Doktorlar şu anda uyutuyorlar. Harun bir atak geçiriyor. Çocuk konuşamıyor. Son durumunu ise yarım saat sonra öğreneceğiz."

DÜN YAŞANANLAR: SOYMAN'IN GELİNİNDEN ŞOK EDEN AÇIKLAMALAR!

Tatil için gittiği İspanya'dan bu sabah dönen Safiye Soyman, gelininin evine döndüğünü gazetecilerden öğrendi. Bu duruma çok şaşıran ve üzülen Soyman'ın şekeri ve tansiyonu düştü.

Hemen eve çağrılan doktor ünlü şarkıcıya gereken müdahaleyi yaptı. Düğünde takılan takıların, düğün bitiminde çıkarılıp alındığını, bu nedenle tartışma yaşandığını belirten Gönül Akaröz, evlilik sözleşmesini sormak için aradığı Safiye Soyman'ın eşi Faik Öztürk’ün evi terk etmesini istemesi üzerine, ağlayarak babaevine döndüğünü söyledi.

Devamı... Sonraki sayfada...

İspanya'dan bu sabah dönen Safiye Soyman ise, gelininin evlilik sözleşmesini bilerek imzaladığını, babaevine de çocuğunu almaya gittiğini söyledi. Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli maden işçisi 56 yaşındaki Ali Erdoğmuş ile ev kadını aynı yaştaki Müzeyyen Erdoğmuş’un 4 çocuğundan en küçükleri Gönül Akaröz’ün, şarkıcı Safiye Soyman’ın MS hastası oğlu Harun Akaröz ile olan evliliği kısa sürdü.

3 Ekim Pazar günü Ankara Gölbaşı Mogan Gölü kenarındaki restoranda yapılan düğünle evlenen çiftin mutluluğu, gazete ve televizyonlarda geniş olarak yer aldı. Ancak Gönül Akaröz, Çankaya'da eşiyle birlikte oturduğu evden önceki gün akşam ayrıldı.

Geceyi bir otelde geçirdiğini belirten Gönül Akaröz, dün akşam saatlerinde de, kendisini almaya gelen babasıyla birlikte Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki babaevine döndü.

DHA

2

Haberin Devamı