Eğitim - Kariyer Geleceğin aşçıları Manisa'da yarıştı

Geleceğin aşçıları Manisa'da yarıştı

Paylaş
Geleceğin aşçıları Manisa'da yarıştı

Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, en güzel salata ve sosu yapmak için yarıştı. Öğrencilerin birbirinden ilginç ve güzel salataları ilgi çekti

Manisa’da geleceğin aşçıları, salata ve soslar yarışmasında hünerlerini sergiledi. Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin 3’üncü Salata ve Soslar Yarışması'nda renkli görüntüler yaşandı. Öğrenciler, görsel şovları ve değişik salatalarıyla büyük ilgi gördü.

42 ÖĞRENCİ KATILDI

Geleneksel Salata ve Soslar Yarışması’na 42 öğrencinin katıldığını kaydeden Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmenlerinden Burhan Dumrul, "Yarışmayı yapmamızın nedeni öğrencilerin bireysel başarılarının yanında, Türk ve dünya mutfağını araştırma, geliştirmektir. Bu tarz projelerle ilgili teorikten çok pratik çalışmaları desteklediğimiz için bu tarz yarışmaları düzenliyoruz. Elimizden geldiği kadar da bunu geleneksel hale getirip daha farklı yarışmalarla desteklemeyi düşünüyoruz" dedi.

Haberin Devamı