Rauf Tamer Geldik isimlere
HABERİ PAYLAŞ

Geldik isimlere

Çatı Aday meselesini konuşacaksak, peşinen söyleyeyim, benim favorim Kamer Genç’tir azizim. Lakin bakıyorum, Kamer Bey’de henüz bir hareket yok. ORC Araştırma şirketi, bir anket yapmış, 3628 kişiye sormuş, Çatı’da kimi görmek istersin diye... Abdüllatif Şener yüzde 39.4’le birinci sırada yer almış. Sonra Deniz Baykal... 32.0. Daha sonra İlhan Kesici... 31.8. Ve diğerleri... Hep de yakın puanlarla.

[[HAFTAYA]]

Herhalde başka anketler de göreceğiz. Neyse ki, “Nasıl bir Cumhurbaşkanı” diye eşkal peşinde koşmaktan vazgeçip, nihayet “Kim olsun”a geldik. Yani isimlendirmeye başladık. Hadi Kamer Bey, davran biraz.

Haberin Devamı

Diyorlar ki, Çatı Aday’dan ümit kesilirse, muhalefet kanadı seçimi boykot edecekmiş. Ne fayda? Katılımın az olduğu hangi seçim geçersiz sayılmış ki? Üstelik... Boykot kararını şimdiden ilan etmek lazımdır. Yoksa “aradım aradım bir aday bulamadım, sonunda seçime girmemeye karar verdim” demek, boykot sayılır mı ki?

Fakat yine de Devlet Bahçeli’ye kulak vermek gerekiyor. Ne dediydi: - Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olmaz, olamaz. Ve olamayacak. Bahçeli, boş konuşmaz. Bu kadar iddialı bir laf ettiğine göre, elbet bir bildiği olmalı. Nedir acaba?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder