Mine Ayman Geçmişle vedalaşma zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Geçmişle vedalaşma zamanı

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonuna duygusal bir şekilde gireceğiz ama enerjimiz ve keyfimiz Pazar günü itibariyle artmaya başlayacak. Yeni yıla girmeye bu kadar az kalmışken, yarım kalan işleri tamamlamak ve geçmişle vedalaşıp her konuda yenilenmek isteyeceğiz. Keyifli ve sevdiklerinizle bir arada olacağınız bir hafta sonu diliyorum.

29 Aralık Cumartesi; Ay Yengeç burcundaki seyrine devam ediyor, Dolunay etkisinin devam ettiği bugünlerde ani bitiş ve başlangıçlar yaşayabilir ve geçmişle vedalaşabiliriz. Burcu ya da yükseleni Yengeç, Oğlak, Akrep ve Balık olanlar, bu Dolunay etkisinden daha fazla etkilenebilirler. Bu hafta sonunu geçmişle hesaplaşarak, yeni kararlar alarak ve yarım kalan işleri tamamlayarak geçirebiliriz. Alıngan, duygusal, kararsız ve içe kapanık olabileceğimiz bugün, kendimizi hiçbir konuda çok fazla zorlamamalı ve her şeyi akışına bırakmalıyız.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu Cumartesi günü “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

30 Aralık Pazar; saat 09:46 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Aslan, Koç ve Yay olanların enerjisi artacak. Genel anlamda herkesin enerjisi yükselebilir ve daha pozitif olabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgileneceğimiz bugün, beğenilmek ve güzel sözler duymak isteyeceğiz. Öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun fırsatlar bulabilir, çok sosyal olabilir ve eğlenceli ortamlara katılıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Lükse çok düşkün olabileceğimiz bugün, elimiz de çok açık olacağı için aşırı harcama yapabiliriz! Yeni yıl öncesi alışverişe çıkmayı ve sevdiklerinize hediye almayı planlıyorsanız, bunu çok keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu Pazar, “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder