Dünya Gece olunca hırsızlık yapıyor

Gece olunca hırsızlık yapıyor

Paylaş
Gece olunca hırsızlık yapıyor

ABD'nin California eyaletine bağlı, San Mateo kentinde yaşayan, Dusty adlı kedinin, üç yıl içinde 600'u aşkın hırsızlık yaptığı ortaya çıktı

Jean Chu ve ve Jim Coleman adlı çiftin sahibi olduğu Dusty'nin gece karanlık bastırdıktan sonra çevredeki evlerden çaldığı nesnelerle eve dönüşü, Animal Planet isimli televizyon kanalının girişimiyle kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Dusty'nin sahibi Jean Chu, her sabah evinde kendisine ait olmayan nesneler bulmaya başlayınca durumdan şüphelenmiş. Bir süre sonra bu eşyaları kedisi Dusty'nin getirdiğini anlayan genç kadın bir türlü kedisini engellemeyi başaramamış.

Evin bir odası Dusty'nin getirdiği eşyalarla dolduğunu söyleyen Jean Chu'nun yardımına Animal Planet isimli televizyon kanalı yetişti. Sokağa ve evin kapısına yerleştirdikleri kamera sayesinde Dusty'nin yaptıklarını kaydeden görevliler gördüklerine inanamadı.

Dusty'nin çaldığı, ayakkabı, eldiven, gömlek, iç çamaşırı, sutyen gibi eşyaları eve taşıyışını izleyen Jean Chu ve görevliler gülmekten kendini alamadı.