Dünya Gazilere yardım için soyundular

Gazilere yardım için soyundular

Paylaş
Gazilere yardım için soyundular

İngiltere'nin Afganistan'daki birliklerinde yaralanan askerler için para toplamak üzere soyunup çıplak takvim yaptılar

İngiltere'nin Afganistan'daki birliklerinde yaralanan askerlere maddi destek sağlamak için 12 kadın soyunup çıplak takvim çıkardı. Her ay için bir kadının poz verdiği takvimde Kasım güzelinin de, ölen bir İngiliz askerinin karısı olması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bethany Shaw ve Aly Read adlı iki yakın arkadaşın fikir babalığını yaptığı 2010 takvimi, 10 sterlinden internet üzerinden sipariş edilebiliyor.

'ASKERLERE BORCUMUZU ÖDÜYORUZ'

'Kahramanlara Yardım' adlı vakıf için yapılan çekimlerde, kışın ortasında soğuk sulara dalmak gibi zor anlara da göğüs geren kadınların mutlulukları her hallerinden belli oluyordu. Shaw ve Read'in, çıplak poz verecek kadınları, çekimlerin yapılacağı yerleri ve yapımcıları bulup ikna etmesi sadece 4 haftalarını aldı.

Almanya'da görev yapan asker kocasını geçen yıl bir trafik kazasında kaybeden 22 yaşındaki Sadie Baldwin de Kasım güzeli olarak bir kamyonun tamponunun üzerine oturarak çıplak poz verdi. Sadie, "Bu çekimlere beni de çağırmalarından çok mutlu oldum. Ordu ve askerlerimizin bizim için yaptıkları karşısında, onlara olan borcumuzu bir şekilde ödemek çok hoş" dedi.

Haberin Devamı

POSTA İNTERNET