Spor Gaziantep'te zorlu sınav

Gaziantep'te zorlu sınav

Paylaş
Gaziantep'te zorlu sınav

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'u güzel futbolla geçen Galatasaray, bu sezon iki kez galip gelemediği Gaziantep deplasmanında kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta karşılaşmasında Avrupa Ligi'ne katılmak için uğraş veren iki takımın mücadelesinde Gaziantepspor, Galatasaray'ı ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

GAZİANTEPSPOR 5 MAÇTIR YENİLMİYOR

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son beş maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Gaziantepspor, bu sezon Galatasaray ile oynadığı maçlarda da oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Dokuz gün önce Ziraat Türkiye Kupası'nda sarı-kırmızılı takımı ağırlayan Tolunay Kafkas'ın öğrencileri sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmışlardı. Bu zorlu maç öncesinde kırmızı-siyahlı ekibin savunmasında önemli bir eksik bulunuyor.

ANTEP VE GALATASARAY 50. KEZ

Geçtiğimiz ay arka adalesi yırtılan Serdar Kurtuluş'un bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

Muhtemel 11: Karcemarskas, Elyasa, Dany, Yalçın, Ivan, Popov, Murat, Olcan, Wagner, Sosa, Cenk Tosun.

GALATASARAY FORMDA

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor karşısında oynadığı futbolla taraftarlarının yüzünü uzun bir aradan sonra güldüren Galatasaray, çıkışını sürdürmek istiyor.

Hagi'nin öğrencileri kupada mağlup oldukları rakiplerinden intikam almak isteyecektir. Sarı-kırmızılılarda bu deplasmanda sakatlıkları süren Pino ve Arda Turan forma giyemeyecekler.

Bursaspor maçında kırmızı kart gören Ayhan Akman da cezası nedeniyle oynayamayacak.

Muhtemel 11: Zapata, Sabri, Servet, Cana, Hakan, Kewell, Neill, Culio, Yekta, Stancu, Kazım.

Haberin Devamı