Spor Gaziantep BŞB, genç yetenekler arıyor

Gaziantep BŞB, genç yetenekler arıyor

Paylaş
Gaziantep BŞB, genç yetenekler arıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, futbola genç yetenekler kazandırmak için çalışma yapacaklarını söyledi.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kenti yeni başarılara taşıma ve Gaziantepli gençleri spora yönlendiren bir kulüp olma iddiasıyla Kulüp Başkanı Abdulkadir Gözegir önderliğinde yönetime geldiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bu hedefler doğrultusunda kulübün onursal Başkanı Fatma Şahin’in de desteğini alarak önemli mesafeler kaydettiklerini anlatan Açıkgöz, teknik direktör Nurullah Sağlam’ın gelmesiyle yeni sezonda ne kadar iddialı bir kulüp olacaklarını gösterdiklerini vurguladı.
Açıkgöz, Gaziantepli gençleri spora yönlendirerek, alt yapıyı yeniden şekillendirmek istediklerini belirterek, "Bu anlamda da altyapının başına Faik Demir’i getirdik. Deneyimlerinden bu kentin gençlerinin ciddi şekilde yararlanacağına inandığımız hocamızla, 3 yıllık sözleşme imzalayarak, gençlere büyük bir yatırım yaptık" dedi.

Bugüne kadar Gaziantep’in spor camiasına önemli isimler kazandırdığını anlatan Açıkgöz, "Ama bu kentteki gerçek potansiyelin ortaya çıkarılmadığını düşünüyorum. Hedefimiz, Gaziantep’i genç yeteneklerin keşfedildiği bir kent haline getirmek" diye konuştu.

Haberin Devamı

AA