Türkiye (Son Dakika) Gardıroptan bu kez hırsız çıktı

Gardıroptan bu kez hırsız çıktı

Paylaş
Gardıroptan bu kez hırsız çıktı

Adana'da, sahibi yurt dışında olan eve girerek hırsızlık yapan Ramazan Çoban ile Aziz Kaya, polislerin o anda eve gelmesi üzerine yatak odasındaki gardıroba girerek saklanmaya çalıştı

Olay, dün merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Ziyapaşa Bulvarı’nda sahipleri yurt dışında olan Sera Apartmanı’nın 9’uncu katından sesler geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelilerin kaçma ihtimallerine karşı apartmanın çevresini sarıp binada araştırma yapmaya başladı. A.K.’nin 9’uncu kattaki dairesinin balkon şebeke demirlerinin yerinden sökülüp içeri girildiğini fark eden polis, çilingir yardımı ile kapıyı açtı.

Salon ve odalarındaki dolapların karıştırılmış olduğunu fark eden ekipler, hırsızların evde olabileceğini düşünerek aramaya başladı. Kısa süre sonra yatak odasına giren polisler, Ramazan Çoban ile Aziz Kaya’yı gardıropta saklanırken buldu. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinden mutfak tezgahından aldıkları 30 lira ele geçirildi.

KIYAFETLERİNİ BİLE DEĞİŞTİRMEMİŞLER

Gözaltına alınan şüphelilerin, bir ay önce de Reşatbey Mahallesi’ndeki Ordu Caddesi’ndeki Barla Apartmanı’ndan gümüş süs eşyası çaldıkları belirlendi.

Haberin Devamı

Reşatbey Mahallesi’ndeki eve girerken binanın güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen ve her iki olayda da aynı kıyafeti giydikleri belirlenen şüpheliler gözaltına alındı. İfadelerinin ardından şüpheliler, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

DHA