Magazin Gamze'nin aklı oğlunda

Gamze'nin aklı oğlunda

Paylaş
Gamze'nin aklı oğlunda

'Canan' dizisinin setindeyken oğlu Murathan'ı görememekten yakınan Gamze Özçelik, “Aslında setleri severim ama şimdi aklım fikrim oğlumda” diyor

Uzun bir aradan sonra ‘Canan’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Gamze Özçelik Pektaş, sette sürekli oğlu Murathan’ı düşündüğünü söyledi. Canan’da yıllar sonra intikam almak için dönen bir kadını canlandıran Pektaş, bir ay önce başlayan set çalışmalarının oldukça yoğun geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

En büyük sıkıntısının ise martta bir yaşına basacak olan oğlu Murathan’ı uzun saatler görememek olduğunu anlattı:
“Set hayatını oldum olası severim.

Eskiye göre tek farkı, şu an bir çocuğum var. İşimi bitireyim de evime gideyim duygusu ağır basıyor. Gamze, aklı fikri oğlunda olan bir kadın. Yapı olarak değiştim mi bilmiyorum ama insan çocuğu olduktan sonra hayatını tamamen ona göre planlıyor.

Koliba Film’le ilk konuştuğumuzda sağ olsun Ata Türkoğlu, “Biz set saatlerinizi ayarlarız sorun çıkmaz” demişti. Yönetmenimiz Bahadır İnce de bu konuda çok anlayışlı.

Çekim saatleri ayarlanıyor, uygun mekanlara oğlum Murathan’ı da getiriyoruz. Tabii bütün bunlara rağmen zorlandığım zamanlar oluyor. Ama kısa sürede bir düzene oturtacağız.”

Haberin Devamı