Bilim - Teknoloji Galaxy F yine sızdı!
Paylaş
Galaxy F yine sızdı!

Galaxy S5'ten bile daha üstün olacağı konuşulan Galaxy F, gerçek olmaya hiç bu kadar yaklaşmamıştı!

Henüz resmiyet kazanmayan Samsung Galaxy F'nin adını duymaktan bıkmış olabilirsiniz, ancak telefon bu kez FCC'de kendini gösterdi ve böylece gerçeğe biraz daha yaklaştı.

ABD'nin Federal Muhabere Komisyonu'nun onayını alan (FCC) SM-G906S, G906K ve G906L model kodlarına sahip üç telefonun da Galaxy F'nin farklı modelleri olduğu sanılıyor. FCC'ye iletilen dosyada yer alan boyut bilgileri ise çarpıcı bir detayı açığa çıkarıyor. Dosyadaki diyagrama göre Galaxy S5'in daha yüksek özelliklere sahip, "premium" sürümü olduğuna inanılan Galaxy F, 72.5 x 142 mm ölçülerinde; yani Galaxy S5 ile tamamen aynı ölçülere sahip.

Galaxy F'nin Galaxy S5'e yakın veya aynı boyutlarda olacağını daha önce de duymuştuk (bir söylenti, daha küçük olacağını ileri sürmüştü), ancak ilk kez bu kadar sağlam bir kanıtla karşı karşıyayız. Dedikoduların F'nin ekranının 5.2 inç olacağını iddia ettiğini düşündüğümüzde, ortaya çıkan bu bilgi şaşırtıcı. Buradan Samsung'un ekran çerçevesini daha da küçültmüş olabileceği tahminini yürütebiliriz.

Söylentiler, Galaxy F hakkında çok fazla şey belli etmese de, telefonun gerçek olduğuna inanmamız için elimize yeteri kadar sebebi vermiş durumdalar.

Resimlerle: Galaxy S5'in en güçlü 15 rakibi!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı