Spor Galatasaraylı yöneticiler isyanda

Galatasaraylı yöneticiler isyanda

Paylaş
Galatasaraylı yöneticiler isyanda

Galatasaray'ın mabedi Ali Sami Yen'de Ankaragücü'nden 4 gol yiyerek yenilmesi artık bardağı taşırdı

Galatasaray’daki isyan sadece taraftarın isyanı ile kısıtlı değil. Yöneticiler içinde de isyan edenler var. Ancak başkan Adnan Polat’a olan saygılarından açıkca konuşmuyorlar.

G.SARAYLI BİR YÖNETİCİ BAŞKAN POLAT’TAN ÇEKİNİYOR

İşte o isyan edenlerden birinin konuşmaları: "Rijkaard ile yolumuzu ayırabiliriz. Ama gerçek şu ki artık geç kaldık. Şimdi Rijkaard’ı göndersek bile ne değişir ki?

Bu sezonu kaybettik. Bu saatten sonra belki Fatih Terim bu takımı biraz toparlar ama o bile gelse bu sezon, bu futbolcularla şampiyon olamayız.

HER YANIMIZ DÖKÜLÜYOR

Her yanımız dökülüyor. Kalemizde güveneceğimiz bir file bekçisi yok. Misimoviç ne öyle? Elano varken, niye transfer ettik ki?

GALATASARAY 6-0'I MUMLA ARAR

ALİ SAMİ YEN'DE ERKEN YIKIM: 2-4

Adam yürüyen bir 10 numara. Rijkaard’ın sistemine uyacak bir adam değil. Arda olmayınca rakip kaleye gidemiyoruz. Misimoviç, yürüyor, Pino zaten bir fiyasko.

MİSİMOVİÇ’İ, RİJKAARD İSTEMEDİ

Bütün yük Ayhan ile Mustafa Sarp’a kalmış. Bu iki adam G.Saray’ı kurtaracaksa zaten vah bizim halimize. Misimoviç’i Rijkaard istemedi. Allah var, Adnan Sezgin’de almayalım başkan dedi.

Ama başkan ısrar etti Misimoviç’i alın diye işte Misimoviç. Baros ve Arda’dan başka içimi açan tek bir futbolcu yok. Bu Insua ne? Hakan Balta’yı stoper oynatmak uğruna Insua’yı transfer ettik.

Adam daha defansta nerede duracağını bilmiyor. Lorik Cana geldiğinden beri sürekli sakatlanıyor. Geçen bir antrenmanı izledim. Adamın koşusu bile bir tuhaf, sanki dizinde kronik sakatlığı var gibi.

KEWELL’DA BİLE BİLE LADES OLDUK

Harry Kewell’ın hastalığını biliyoruz. Bile bile sözleşme yeniledik. İşte Arda yok kolumuz kanadımız kırık; bir bakıyorsunuz Ankaragücü maçı öncesinde son antrenmanda Kewell yine sakatlandı ve maça bir geldik ki Kewell kadrodan çıkarılmış. Birkaç taraftar istedi diye hasta Kewell’e bel bağlanır mı?

FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

Baros’un sakatlığı daha da canımı sıktı. Fenerbahçe maçında Baros oynamazsa zaten Arda’da yok valla Allah yardımcımız olsun. Fenerbahçe maçını düşünmek bile istemiyorum.

Ankaragücü’nün attığı gollere bak. Defans dökülüyor. Rijkaard, Servet’i bitirdi zaten. Adam bir de maskeyle sakat sakat çıktı, defans tam bir facia oldu.

Şampiyonluktan vazgeçtim, gelecek sene Avrupa Kupası’na katılamayacağız. Yeni stadımıza gideceğiz sene tam bir facia içindeyiz. Allah yardımcımız olsun."

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı