Spor Galatasaray'ın yıldızı ayrılıyor

Galatasaray'ın yıldızı ayrılıyor

Paylaş
Galatasaray'ın yıldızı ayrılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kadrodaki yabancı futbolcu sayısını azaltmak için, oynatmayı düşünmediği Riera'yla görüştü

TFF'nin 6+0+4 kararından en fazla etkilenen takım olan Galatasaray, yabancı sınırlamasının en azından AB vatandaşlığı olan futbolcular açısından kaldırılmasını başaramayınca, kadrodaki şişkinliği azaltma yoluna gitme kararı almıştı.

Haberin Devamı

Fatih Terim, bu doğrultuda yönetime bir rapor sundu ve Riera'yla yolların ayrılmasını istedi. Ancak geçtiğimiz sezon sol bek pozisyonunda oynayan ve çok başarılı bir performans sergileyerek kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olan Riera, yönetime Sarı-Kırmızılı takımda forma giymeye devam etmek istediğini söyledi ve ayrılmaya sıcak bakmadı.

Bunun üzerine Terim, oyuncusuyla doğrudan bir görüşme gerçekleştirdi ve yabancı sınırlaması sebebiyle yeni sezon planlarına dahil olmadığını İspanyol oyuncuya bildirdi. Riera da bunun üzerine futbol oynamak istediğini söyledi ve teklifleri değerlendirmeye karar verdi. Oyuncunun transferi kısa süre içinde netleşecek.