Spor Galatasaray'ın yeni alemcisi

Galatasaray'ın yeni alemcisi

Paylaş
Galatasaray'ın yeni alemcisi

Galatasaray, Brezilyalı Jo'dan 'kurtuldum' derken, Pino'dan gelen haber şok etkisi yarattı

Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Pino’nun geçen cumartesi gecesi Reina’da rezalet çıkartıp, dövüştüğü ortaya çıktı. Bu durum akıllara ‘Alemci’ diye anılan Jo Alves’i getirdi.

Bir Jo Alves vardı geçen sezonun ortasında gelen... Gol atsın diye getirilmiş, ama o kâh gece kulüplerinde kâh evine misafir ettiği arkadaşlarıyla göbek atıyor, kavga çıkartıyor, komşularıyla da bu yüzden karakolluk oluyordu.

Nihayet sezon sonunda gönderilen Jo’nun boşluğu vakit geçmeden dolduruldu bile! Kötü performansıyla eleştirilen Pino’nun da son cumartesi gecesi gittiği Reina’da kavga ettiği, tekme tokat dövüşerek ortalığı birbirine kattığı ortaya çıktı.

YÖNETİMİN TEPKİSİ NE OLUR?

Sarı-kırmızılı futbolcunun çıkardığı kavga şikâyet konusu oldu. Kolombiyalı’nın dövüştüğü kişiler durumu polise ve G.Saray yönetimine şikâyet etme kararı aldı.

Sarı-kırmızılı idarecilerin böyle bir şikâyetin gerçekleşmesi durumunda nasıl bir tavır takınacakları merak konusu olurken özellikle başkan Adnan Polat’ın bu olaya ağır bir tepki göstereceği, Pino’nun ifasinin alınmasının sonrasında disiplinsizlikten dolayı para cezasının da gündeme getirilebileceği belirtiliyor.

Habertürk

Haberin Devamı