Spor Galatasaray'dan transfer taarruzu

Galatasaray'dan transfer taarruzu

Paylaş
Galatasaray'dan transfer taarruzu

Oussama Assaidi için Heerenveen ile 3 milyon Euro karşılığında anlaşan Galatasaray, işi resmiyete dökmek için gün sayıyor

Oyuncunun kendisiyle daha önce 1.5 milyon Euro'ya anlaşan Galatasaray'ın, menajerleri aradan çıkararak bu işi bitirmek istediği, 3 menajeri bulunan Assaidi konusunun bu yüzden kesinleşemediği kaydedildi.

HAMİT ALTINTOP'TA UÇURUM

Galatasaray’ın Hamit Altıntop’taki umutları ise bitme noktasına geldi. Real Madrid forması giyen 29 yaşındaki gurbetçi futbolcunun kulübünden 3.2 milyon Euro aldığı ve sarı-kırmızılılardan, bunun çok üzerinde bir rakam talep ettiği biliniyordu.

Hamit’in kendisine sunulan 3 milyon Euro'luk teklife olumsuz yanıt verdiği ve görüşmelerin askıya alındığı ifade edildi.

MELO İÇİN SON 24 SAAT

Melo için Başkan Aysal’ın “24 saat süre verdik” açıklamasına karşın Brezilyalı ile müzakerelerin devam edeceği öğrenildi. Melo’nun tatilde olması nedeniyle sürecin uzadığı, ancak önemli bir sorunun bulunmadığı kaydedildi. Melo ile hafta sonuna kadar büyük oranda anlaşma sağlanacağı kaydedildi.

ALPER POTUK ISRARI

Alper Potuk konusunda Galatasaray’ın ısrarı sürüyor. Fatih Terim’in beğendiği oyuncu için 5 milyon Euro'luk bonservisi çok bulan Cim-Bom, alternatif öneriler üzerinde duruyor.

Aslan’ın elinden çıkarmak istediği Pino’ya ülkesi Kolombiya’nın takımlarından Millonarios’tan teklif gelirken Kasımpaşa Stancu için 2.7 milyon Euro önerdi.

Haberin Devamı