Spor Galatasaray'dan açıklama!

Galatasaray'dan açıklama!

Paylaş
Galatasaray'dan açıklama!

Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Menajer Bayram Tutumlu ve eski hakem Ahmet Çakar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ilan etti

Sarı-Kırmızılı kulübün açıklaması şöyle:

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18627","18627","201406","18627-151735.jpg","1", "0","G.Saray'dan iki isme dava");

"Galatasaray Spor Kulübü, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da kulübümüzün manevi şahsiyetine, değerlerine ve kulübümüz bireylerinin kişiliklerine karşı yapılacak her türlü saldırıya hukuk yoluyla gereken cevabı verecek ve sorumlular hakkında cezai işlemlerin yapılması için gereken adımları atacaktır.

Bu çerçevede, devam eden hukuki süreç konusunda camiamız sürekli olarak bilgilendirilecektir:

1) Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun 12.06.2014 tarihinde yapmış oldukları basın toplantısındaki hakaret ve tehdit içerikli açıklamaları sebebiyle Halil Ergin Ataman adına, 'basın yoluyla hakaret ve tehdit' gerekçeleriyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

2) Yine Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun 12.06.2014 tarihinde yapmış oldukları basın toplantısındaki açıklamaları nedeniyle de, Kulüp ve Ergin Ataman adına 6222 sayılı kanunun 22. Maddesine göre Sporda Şiddeti Teşvik suçlamasıyla Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

3) Bayram Tutumlu'nun Twitter hesabından attığı hakaret içerikli mesajlar için tazminat davası ve suç duyurusu için gereken yapılmaktadır.

4) Ahmet Çakar'ın Sabah gazetesinde 18.06.2014 tarihli yazısı hakkında, hakaret suçlamasıyla Kulüp adına suç duyurusunda bulunulup 100.000- TL'lik tazminat davası açılması için gerekli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü"