Spor Galatasaray'da Servet şoku

Galatasaray'da Servet şoku

Paylaş
Galatasaray'da Servet şoku

Galatasaray'da Rijkaard ile Servet arasındaki soğuk rüzgârlar yerini fırtınaya bıraktı. Servet kadro dışı kaldı

Ligde 4’te 4 yaparak hayata dönen Galatasaray’da dün sıcak saatler yaşandı. Karabük seyahati öncesi Florya’da son antrenmanı yapan Cim-Bom’da mesai güzel karelerle başladı.

Rijkaard’ın doğumgünü kutlamasından sonra futbolcular öğle yemeği için ana binaya geçerken, Servet Çetin krizi patlak verdi. Karabük deplasmanı öncesi kulübeye çekileceğini bilen Servet, Rijkaard’la tartıştı ve kadro dışı kaldı.

İkili arasındaki sorunun önceki günkü antrenmanda patlak verdiği de ortaya çıktı. Rijkaard’ın Karabük maçı öncesi yapılan son çift kale maçta as takımda oynatmadığı ve isteksiz gözükmesi nedeniyle idmandan kovarak soyunma odasına yolladığı Servet’in hocasının bu kararına karşı tavır aldığı dünkü sabah çalışmasında da aradaki soğukluğun devam ettiği bildirildi.

SERVET KARŞILIK VERDİ

Rijkaard’ın herkesin içinde azarladığı ve profesyonel davranmamakla suçladığı Servet’in, “Hangi hatayı yaptım ki beni takıma almıyorsun?” şeklinde karşılık verdiği kaydedildi.

Karabük maçının kadrosuna hazır olmayan Arda ve Hakan Balta ile birlikte alınmayan milli futbolcu, “Şimdi konuşmam doğru olmaz. Karabük maçından sonra konuşabilirim” diye yanıt verdi.

Servet şokuyla sarsılan Aslan’da Gökhan Zan’ın forma giyeceği bildirildi. Kulüp yetkilileri, krizle ilgili soruyu ise, “Hocanın takdiri” cevabıyla geçiştirdi.

Galatasaray, Karabük ile oynayacağı maç için Karabük’ün Safranbolu İlçesi’nde bulunan otele geldi. Yaklaşık 100 taraftar, sarı-kırmızılı teknik adam ve futbolcular otele girerken sevgi gösterilerinde bulundu.

Milliyet

Haberin Devamı