Spor Galatasaray:1- İstanbul Büyükşehir Belediyespor:1

Galatasaray:1- İstanbul Büyükşehir Belediyespor:1

Paylaş
Galatasaray:1- İstanbul Büyükşehir Belediyespor:1

Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve liderlik şansını değerlendiremedi

Galatasaray'ın golünü 56. dakikada Harry Kewell atarken konuk ekibin golünü ise 94. dakikada Hasan Durtuluk kaydetti. Galatasaray, son dakikada yediği gol sonrasında liderlik şansını kaçırmış oldu. Sarı-kırmızılı takım puanını 30 yaptı ve 4 sıradaki yerini korudu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 29 puan oldu ve 9. sırada kaldı.

HASAN KABZE TRİBÜNDE

Galatasaray'ın eski futbolcularından Hasan Kabze de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan maçı izledi. Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin birlikte forma giydiği Rusya'nın Rubin Kazan takımı, liginde sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde antrenör olarak görev yapan eski futbolcuları Arif Erdem'e de sevgi gösterilerinde bulundular.

ARDA VE HAKAN'DAN ANLAMLI DESTEK

Hakan Balta ve Arda, Afrika'daki HIV/AIDS sorunuyla mücadele için geliştirilen projeye destek vermek amacıyla, maça kırmızı bağcıklı kramponlarla çıktılar. Afrika'da AIDS ile mücadelede kullanılmak üzere Nike mağazalarında satılan bu bağcıklardan elde edilecek gelirlerin tamamının projeye aktarılacağı kaydedildi.

KAYSERİSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Turkcel Süper Lig’de Kayserispor evinde ağırladığı Bursaspor'u 3 - 0'lık skorla mağlup ederek, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Turkcell Süper Lig’de bugün oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Gaziantepspor: 1 - Antalyaspor: 1

Gençlerbirliği: 2 - Denizlispor: 0

Bank Asya 1.Lig'de toplu sonuçlar

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir HasHakemler: Selçuk Dereli, Serkan Malkoç, Gökhan MemişoğluKayserispor: Souleymanou, Ali Turan, Saidou, Gökhan (Dk.73 Bilal Aziz), Ömer (Dk.87 James Troisi), Makukula, Aydın, Hakan, Serdar, Mehmet Eren, Abdullah (Dk.46 Furkan Özçal)

Bursaspor: Ivankov, Ömer, Kirita( Dk. 78 Bekir Ozan Has), Mustafa, Ivan Ergic, Sercan, Turgay, Veli, Zapotocny, Volkan, Ali Tandoğan

Goller: Dk. 9 Ömer, Dk. 32, Dk.55 Makukula (Kayserispor)Sarı kartlar: Dk. 24 Sercan, Dk.56 Ömer Erdoğan (Bursaspor) , Dk. 24 Serdar, Dk. 38 Makukula, Dk. 45 Abdullah, Dk. 71 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 75 Bilal Aziz, Dk.88 Mehmet Eren Boyraz, Dk.90 Hakan Aslantaş (Kayserispor)

İLK YARININ ÖNEMLİ ANLARI

Maçın ilk yarısı, Kayserispor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

9. dakikada ceza alanında topla buluşan Saidou’nun vuruşunda kaleciIvankov’un uzaklaştırmak isteği meşin yuvarlağı Hakan ortaladı. Makukula’nınindirdiği topu önünde bulan Ömer’in vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti:1-029. dakikada ceza alanına derinlemesine atılan pasta topla buluşanHakan’ın vuruşunda kaleci Ivankov gole izin vermedi.32. dakikada Ali Turan’un sağ kanattan kullandığı taç atışında cezaalanında topla buluşan Makukula, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlaragönderdi: 2-035. dakikada sağ kanattan topla birlikte ceza alanına giden AliTandoğan’ın vuruşunda Kayserispor defansı topu kornere çelerek, tehlikeyiönledi.37. dakikada Kayserispor defansının uzaklaştırmak istediği top, Sercan’ınönünde kaldı. Bu futbolcunun pasında ceza alanı dışında Veli topa sert vurdu.Souleymanou gole izin vermedi.Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

2

Haberin Devamı