Spor Galatasaray imzayı attırdı

Galatasaray imzayı attırdı

Paylaş
Galatasaray imzayı attırdı

Mutlu Demir için Liv Hospital Ulus'ta Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer'in de katıldığı bir imza töreni düzenlendi

Önümüzdeki sezonun hedeflerine ve Mutlu Demir transferine değinen Murat Özyer "Bu sezon daha fazla kupa kazanmak için çalışacağız. Bugün burada olma sebebimiz Mutlu Demir bundan sonra sarı-kırmızı forma altında mücadele edecek.

Haberin Devamı

Önemli bir sezona, Euroleague'e direk katıldığımız bir sezona başlıyoruz. Euroleague'te, Türkiye Kupası'nda, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve Türkiye Ligi'nde kupalar kaldırmak ve şampiyon olmak için iyi olan takımımıza ciddi ilaveler yaptık.

Bunlardan biri de uzun rotasyonuna kattığımız Mutlu Demir oldu. 26 yaşında ve sekiz senedir birinci ligde tecrübesi var. Yıldız, genç, ümit milli takımlarda oynamış bir isim. Onun ve bizim için hayırlı olmasını diliyorum.

İnşallah bu sene alacağımız kupalarda emeği olur. Zorlu bir rekabetin içerisine girecek. Çünkü uzun rotasyonumuzda geçen seneden kadromuzda olan; Furkan Aldemir, Erwin Dudley, Milan Macvan var. Bu sezon transfer ettiğimiz Zoran Erceg ve Nathan Jawai ile birlikte bu rotasyonun içinde Galatasaray Liv Hospital takımının önemli parçalarından biri olacak.

Haberin Devamı

Kendisine hoş geldin diyorum" dedi. Transferi sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Mutlu Demir "Büyük bir camiaya, hedefi olan bir takıma, şampiyon bir ekibe geldim.

Çok heyecanlıyım, mutluyum ve gururluyum. Tarih yazan bir koç ile çalışacağım. Galatasaray taraftarı Türkiye'nin en büyük taraftarı. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Katkı vereceğime inanıyorum. Umarım bu sezon da şampiyonluğa ulaşırız" şeklinde konuştu.

DHA