Spor Galatasaray görüşmeyi doğruladı

Galatasaray görüşmeyi doğruladı

Paylaş
Galatasaray görüşmeyi doğruladı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim için ilk adımı attı

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören, Avcı'nın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Demirören, Galatasaray Kulübü başkanı Ünal Aysal'ı arayarak Fatih Terim'le görüşmek istediklerini belirtti. Aysal'ın Yıldırım Demirören'in bu teklifine sıcak bakmadığı öğrendildi.

Haberin Devamı

Ünal Aysal: Görüşmeye izin verdim

AMK Gazetesi’ne konuşan Ünal Aysal, Fatih Terim’in Milli Takım için görüşmelerine izin verdiklerini ifade ederken, “Yıldırım Demirören, Milli Takım için hocamız ile görüşmek adına benden izin istedi.

Bu görüşme için izin verdim. Ama hem Milli Takım hem de Galatasaray’ın hedefleri çok yüksek yerler. 24 saat mesai gerektiriyorlar” dedi. Tecrübeli hocanın kararına gören plan yapacaklarını söyleyen Aysal, “Eğer hocamız ve TFF bir mutabakata varırlarsa Galatasaray adına yönetiminle toplanıp bir karar veririz.

Şu anda gelişmeleri takip ediyoruz” şeklinde konuştu. Galatasaray resmî sitesinden yapılan açıklamada ise; "Bugün saat 19:25'te, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören bizzat Başkanımız Sayın Ünal Aysal'ı telefonla arayarak Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörlük görevinden bugün (öğleden sonra) itibarıyla resmen ayrıldığını, bu çok önemli milli görev için Galatasaray'dan anlayış ve Fatih Terim ile görüşmek için izin istediğini bildirmiştir.

Haberin Devamı

Başkanımız bu görüşme için istenen onayı vermiş olup, Galatasaray'ın karar ve şartlarını Sayın Fatih Terim ve TFF arasında işbirliği konusunda bir mutabakat hasıl olması halinde ayrıca kendilerine iletileceğini bildirmiştir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca haberdar edilecektir."

ŞÜKRÜ ERGÜN GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avcı'nın istifa kararının resmen açıklanmasının ardından, TFF Başkanı Demirören'in telefonla Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı arayarak teknik direktör Terim ile görüşmek için izin istediğini bildirdi.