Spor Galatasaray FXTCR'de Gulinelli dönemi

Galatasaray FXTCR'de Gulinelli dönemi

Paylaş
Galatasaray FXTCR'de Gulinelli dönemi

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı başantrenörlüğü görevine getirilen İtalyan çalıştırıcı Flavio Gulinelli için imza töreni düzenlendi.

Türk Telekom Arena’daki Ali Sami Yen Medya Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Levent Akın, Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ile Gulinelli katıldı.
İtalyan antrenörün Türkiye’de de takım çalıştıran çok kariyerli bir isim olduğunu belirten Akın, "Hocamız, birçok şampiyonluklara ve önemli başarılara imza atmış biri. En büyük özelliği de altyapıdan oyuncu kazandırması. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Önemli olan kupalar ve şampiyonluklardır"

Son topa kadar savaşan bir takım oluşturacağını anlatan Flavio Gulinelli, "Sporda geçmişin değil geleceğin önemi olduğunu düşünüyorum. Geçmişimiz bize sadece motivasyon kazandırabilir. Önemli olan sezon sonu getireceğimiz kupalar ve şampiyonluklardır. Galatasaray FXTCR’nin yeni sezonda son topa kadar savaşacağının, en azami şekilde oyun sergileyeceğinin ve bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağımızın sözünü taraftarımıza ve camiamıza veriyorum" diye konuştu.

"Hocamız gençlere önem veriyor"


Menajer Tanık ise kariyeri açısından kimsenin kafasında soru işareti bırakmayacak bir antrenörü takımın başına getirdiklerini vurgulayarak, "Bizim için hocamızın en büyük özelliği Türkiye’yi tanıması. Hırsı, motivasyonu çok kuvvetli ve en büyük özelliği de tecrübeli oyuncularla beraber gençlere önem vermesi. Sporcular üzerinde çok büyük emeği geçeceğini düşünüyorum ve hocamızla sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağımızı umuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı